Νεκρό βρέφος στα Γλυκά Νερά: Το ροτβάιλερ του επιτέθηκε μέσα στην κούνια του – Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

15:19 12/9/2019 - Πηγή: People

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται, όπως είναι λογικό, η 35χρονη γυναίκα που είδε σήμερα το πρωί το 2 μηνών κοριτσάκι της να φέρει θανάσιμα τραύματα στο πρόσωπο. Τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από το ροτβάιλερ που είχαν.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γειτόνων, το σκυλί δεν το είχαν μέσα στο σπίτι, αλλά συνήθως βρισκόταν στο μπαλκόνι, επειδή παρουσίαζε σημάδια εχθρικότητας. Κάτι που κάνει ακόμα πιο τραγικό το ίδιο το γεγονός.

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, η ΕΛΑΣ

έσπευσε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, ενώ λίγο αργότερα κατέφτασαν και ειδικοί ψυχολόγοι για να παράσχουν ψυχολογική βοήθεια στην μητέρα, η οποία είσαι σε κατάσταση σοκ. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα τρία παιδιά της.

Η τελευταία πληροφορία από την αστυνομία αναφέρει ότι το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο βρέφος μέσα στην κούνια του και του προκάλεσε τα θανάσιμα χτυπήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 35χρονη άκουσε ξαφνικά φωνές μέσα στο δωμάτιο όπου ήταν η κούνια του μωρού. Έτρεξε και βρήκε το ροτβάιλερ να επιτίθεται στο παιδί της. Κατάφερε να το αρπάξει μέσα από τα δόντια του και το μετέφερε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο «Παίδων» Πεντέλης.

*Με πληροφορίες από το ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα