Ο Γουόλτερ Γουάιτ είναι πραγματικό πρόσωπο και καταζητείται από τη αστυνομία του Ιλλινόις

14:39 12/9/2019 - Πηγή: People

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει στο Netflix το El Camino, η spinoff ταινία από τη μυθολογία του Breaking Bad με επίκεντρο τη ζωή του Πίνκμαν μετά τον θάνατο του Γουάιτ. Ενός Γουάιτ που στο τέλος της 5ης σεζόν, στο φινάλε της σειράς, πέθανε. Μήπως όμως δεν πέθανε και είναι σαν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας που λένε ότι ο Έλβις ζει κάπου στις ΗΠΑ σε ένα ειδικό θέρετρο για τέτοιες διασημότητες;

Μήπως

ο Γουόλτερ Γουάιτ είναι υπαρκτό πρόσωπο και ζει στο Ιλλινόις; Όχι, δεν ασπαστήκαμε κι εμείς κάποια θεωρία συνωμοσίας. Απλώς το τελευταίο 24ωρο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία ενός 50χρονου που ζει στην πολιτεία αυτή των ΗΠΑ και καταζητείται για δουλειές ίδιες με αυτές που έκανε ο Γουάιτ.

Για την ακρίβεια, ο 50χρονος Τοντ Μπάρικ είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί πριν μερικά χρόνια για κατοχή μεθαμφεταμίνης. Πριν λίγους μήνες είχε βγει έξω με αναστολή, όμως φαίνεται πως παραβίασε τους κανόνες της αναστολής του κι έτσι η αστυνομία του Γκέιλσμπεργκ δημοσίευσε φωτογραφία του καταζητούμενου.

Στη φωτογραφία ο Τοντ είναι καραφλός με μούσι που ομοιάζει σε αυτό του Γουάιτ, αλλά περισσότερο απ΄όλα είναι τα μάτια και οι ρυτίδες στο πρόσωπό του που κάνουν αναπόφευκτη τη σύγκριση. Είτε ο Μπράιαν Κράνστον τον είχε δει κάποια στιγμή είτε ο Τοντ Μπάρικ φρόντισε να γίνει Γουόλτερ Γουάιτ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπάρικ εξασφάλισε με την παρανομία του τεράστια διασημότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα