Στέφανος Τσιτσιπάς: Νικήτρια του Next Top Model εξέφρασε τον έρωτα της για εκείνον και περιμένει να τον γνωρίσει

14:14 30/1/2020 - Πηγή: People

Η Μοντάνα Κοξ αναδείχθηκε νικήτρια του Next Top Model Αυστραλίας το 2011 σε ηλικία 17 ετών. Σήμερα στα 26 της, έχει κάνει κάποια βήματα στις πασαρέλες, αλλά κινείται κυρίως στην commercial μόδα, με φωτογραφίσεις για brands σε μεγάλα περιοδικά της χώρας.

Πριν από δύο βδομάδες, όταν ξεκίνησε το τουρνουά τένις στην Αυστραλία, η Μοντάνα Κοξ έκανε δηλώσεις και παρουσιάστηκε αρκετά εντυπωσιασμένη και γοητευμένη από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν από τους λόγους που θα βρισκόταν στις εξέδρες, ενώ είχε εκφράσει την επιθυμία της να τον γνωρίσει.

«Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, (ο Στέφανος Τσιτσιπάς), είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση.

Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω τη μπάλα τόσο δυνατά».

View this post on Instagram

#voodootrackside

A post shared by Montana (@montanacox1) on Nov 20, 2019 at 8:49pm PST

Από τα λόγια στην πράξη βέβαια υπάρχει μια απόσταση και, χωρίς να έγινε γνωστό αν γνωρίστηκαν, η Κοξ συνδέεται σύμφωνα με δημοσιεύματα με τον 32χρονο επιχειρηματία Λιούις Ρομάνο, ιδρυτή της Credit Clear. Προηγουμένως, η Κοξ είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη της Lavazza, τον 34χρονο Τζέιμι Βαλμορμπίδα, και με τον CEO της Merivale, τον 45χρονο Τζάστιν Χεμς.

View this post on Instagram

Freckle season

A post shared by Montana (@montanacox1) on Nov 6, 2019 at 1:46am PST

View this post on Instagram

Honey I’m home @lexusaustralia #experienceamazing

A post shared by Montana (@montanacox1) on Nov 1, 2019 at 6:35pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα