Το «πανίσχυρο τείχος» του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό έπεσε από δυνατό άνεμο

13:54 30/1/2020 - Πηγή: People

Ένα χρόνο πριν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σταματούσε να λέει πως θα χτίσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, ώστε να ελεγχθεί με την απόλυτη αυστηρότητα η προσφυγική ροή. Με αυστηρότητα και απανθρωπιά, θα προσθέταμε εμείς, αφού αυτό αποδείχτηκε με όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια με τον διαχωρισμό γονιών από τα παιδιά τους.

Αυτό το «mighty wall» που έλεγε στις ομιλίες του πριν και μετά τις εκλογές ο

Πρόεδρος των ΗΠΑ, φαίνεται πως δεν είναι και τόσο…mighty, αφού αρκούσε ένας δυνατός άνεμος για να το κάνει από τείχος, αντιγραφή του Πύργου της Πίζας.

Όπως αναφέρουν οι αρχές στα σύνορα της Καλιφόρνια με το Μεξικό, το τείχος που είχε τοποθετηθεί για να χωρίζει τις πόλεις Καλέξικο και Μεξικάλι, έπεσε από την μεριά του Μεξικό εξαιτίας του δυνατού αέρα και ευτυχώς που οι μεξικανική αστυνομία έδρασε άμεσα και μπόρεσε να προλάβει πιθανά τροχαία, μιας και τα πάνελ που τοποθετούνταν εκείνη τη στιγμή, πήραν ανεξέλεγκτη πορεία για μερικά δευτερόλεπτα.

Το τείχος που με πολλές οπισθοχωρήσεις έχει εξαγγείλει ο Τραμπ, χτίζεται σε όλη την γραμμή 3.000 χιλιομέτρων ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά αντί για ένα τσιμεντένιο τείχος, αυτό που χτίζεται τελικά είναι κάτι σαν ψηλός ξύλινος φράχτης.


Keywords
Τυχαία Θέματα