Επειδή πρέπει να καθαρίζετε τα πινέλα μακιγιάζ κάθε εβδομάδα σας έχουμε τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε σωστά

Σας έχουμε πει πως πρέπει να προσέχετε πολύ τα εργαλεία του μακιγιάζ και κυρίως να τα καθαρίζετε σωστά. Στα πινέλα σας αναφερόμαστε τα οποία αν τα προσέχετε θα είναι σαν καινούρια για χρόνια. Επίσης, τα πινέλα σας, ειδικά αν τα έχετε εκτεθειμένα εκτός από υπολείμματα των προϊόντων μακιγιάζ συγκεντρώνουν σκόνη και βακτήρια τα οποία προκαλούν ερεθισμούς, σημάδια ακμής και μολύνσεις.

Κατά καιρούς σας έχουμε αναφέρει αρκετούς τρόπους να τα καθαρίσετε. Σήμερα όμως θα σας αποκαλύψουμε τα make up brush cleaners που έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους οι ειδικοί.

Clinique Make-Up Brush Cleanser:

Είναι το αγαπημένο των make up artists. Πρόκειται για ένα σπρέι που καθαρίζει σε βάθος τα πινέλα σας εύκολα και γρήγορα. Απλά ψεκάζετε και στη συνέχεια τα σκουπίζετε με ένα χαρτομάντιλο.

Bobbi Brown Conditioning Brush Cleanser: Απλώνετε μικρή ποσότητα του προϊόντος στα στεγνά πινέλα σας, τα τρίβετε απαλά και στη συνέχεια ξεπλένετε. Θα εκπλαγείτε από την απαλότητα της τρίχα των πινέλων σας όταν στεγνώσουν.

Dior Βrush Cleanser: Αν θέλετε ένα προϊόν που θα ανανεώσει τα παλιά σας πινέλα, το συγκεκριμένο θα σας εντυπωσιάσει. Έχει αντιβακτηριακή δράση ενώ απομακρύνει τέλεια και αμέσως τα υπολείμματα.

MAC Brush Cleanser: Ένα νερό καθαρισμού για γρήγορο αλλά και βαθύ καθαρισμό. Απομακρύνει υπολείμματα από τα προϊόντα μακιγιάζ, τους ρύπους και τη σκόνη και επαναφέρει το σχήμα των πινέλων κάνοντας τα να φαίνονται ολοκαίνουρια.

BareMinerals Quick Change Brush Cleaner: Είναι ένα “μαγικό” προϊόν αφού στεγνώνει αμέσως. Αυτό σημαίνει πως αν, για παράδειγμα, έχετε μόνο ένα πινέλο σκιάς και θέλετε να απλώσετε διαφορετικές αποχρώσεις μπορείτε να το καθαρίσετε αμέσως και να συνεχίσετε.

NYX On The Spot Makeup Brush Cleaner: Χαρίζει στα πινέλα σας απαλότητα και υπέροχο άρωμα. Χάρη στη σύνθεση του απομακρύνει τους ρύπους και παράλληλα περιποιείται την τρίχα. Απλώστε μικρή ποσότητα προϊόντος σε μια στεγνή πετσέτα και καθαρίστε απαλά τα  πινέλα σας μέχρι να μην βγάζουν χρώμα.

Κεντρική photo: Joern Pollex/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Οι τάσεις στα νύχια που θα επικρατήσουν το 2020 σύμφωνα με τους nail artists

Ποιος είπε πως δεν μπορείτε να φορέσετε headband αν έχετε pixie; Δείτε τη Charlize Theron και θα αλλάξετε γνώμη

Keywords
Τυχαία Θέματα