Στέφανος Τσιτσιπάς: Η στιγμή της έκρηξής του – Τι είπε για τον πατέρα του

13:07 8/1/2020 - Πηγή: People

Πολλοί επικρίνουν από χθες τον Έλληνα πρωταθλητή του τένις, Στέφανο Τσιτσιπά για το ατυχές ξέσπασμά του στη ρακέτα, που κατά λάθος, χτύπησε και τον πατέρα του.

Χρήστες στα social media κάνουν λόγο για τρομερή δυσκολία στη διαχείριση της οργής του, άλλοι σπεύδουν να τον υπερασπιστούν, λέγοντας πως είναι συνηθισμένο ο αθλητής να ξεσπά στον εαυτό του, κάθε φορά που θεωρεί ότι έκανε μια λάθος κίνηση.

Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα με τον Κύργιο – Έσπασε τη ρακέτα και χτύπησε τον πατέρα του

Στο

παρακάτω tweet μπορείτε να δείτε τη στιγμή της «έκρηξης» του κορυφαίου αθλητή.

Here’s the moment Stefanos Tsitsipas injured his Dad Apostolos when he smashed his racket!!

(@ATPMedia @primevideosport ) pic.twitter.com/QDLgJlbrOh

— JC . (@Joe__Tennis) 7 Ιανουαρίου 2020

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και μίλησε, αστειεύομενος και για την αντίδραση του πατέρα του, που τον πήραν τα… σκάγια της οργής του.

«Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς», είπε μετά τον αγώνα στους δημοσιογράφους ο τενίστας.

Φυσικά, κάποιοι δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν να μη ρωτήσουν, αν θα του… επιβληθεί τιμωρία από τους γονείς του (!) για τη συμπεριφορά του.

«Ίσως μείνω για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, τιμωρημένος από τον πατέρα μου», είπε, απαντώντας στο ίδιο μήκος κύματος ο Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, τον ρώτησαν και αν ο πατέρας του εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του και τότε εκείνος απάντησε: «ίσως εκνευρίστηκε, δεν τον ρώτησα. Θα του μιλήσω μετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα