Bridal Fashion Week 2020: Ωραιότερη από ποτέ!

11:05 8/1/2020 - Πηγή: People

Αν θέλεις να δεις τα wedding trends που θα επικρατήσουν το 2020 σε νυφικά, ανδρικά κοστούμια και βραδινά φορέματα και να παρακολουθήσεις catwalkς ιδιαίτερου επιπέδου, πρέπει να επισκεφθείς τη μοναδική στην Ελλάδα εβδομάδα μόδα του γάμου, τη BRIDAL FASHION WEEK 2020!

Διοργανώνεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο ομορφότερο κτίριο της Αθήνας,

το Ζάππειο Μέγαρο, στην καρδιά της πόλης και την επιτυχία της υπογράφει η εταιρία Stalexpo!

Τα media και το δυναμικό κοινό των μελλονύμφων θα συνδυαστούν και θα παρακολουθήσουν τα high profile catwalk shows!

25 designers με 270 outfits έχουν δώσει ραντεβού στις 11-12 & 13 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα νυφικά για την επόμενη χρονιά.

Γάμος και μόδα θα γίνουν ένα, στο event με τη ξεχωριστή αισθητική που θα αφήσει για μια ακόμη χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα ωραιότερα μοντέλα ντυμένα με αιθέριες δημιουργίες που υπογράφουν οι καλύτεροι Έλληνες σχεδιαστές, θα περπατήσουν στην πασαρέλα και θα σας θυμίσουν τις νυφικές προτάσεις των fashion shows που θαυμάζουμε στα διεθνή περιοδικά.

Μελλόνυμφοι -και όχι μόνο- θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις προτάσεις που υπογράφουν οι καλύτεροι σχεδιαστές, οι οποίες θα φορεθούν από τις Ελληνίδες νύφες τη χρονιά που έρχεται και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Ο γνωστός fashion expert Μιχάλης Πάντος έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, μετατρέποντας τις δημιουργίες των designers σε “κοσμήματα” που θα ικανοποιήσουν το κάθε γούστο. To αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά fashion shows, με ιδιαίτερη αισθητική.

Στο πλαίσιο ενός διαλόγου σχετικά με τον γάμο και πώς διαμορφώνεται στην εποχή μας, η φετινή Bridal Fashion Week θα φιλοξενήσει το έργο του Ανδρέα Αγγελιδάκη “Demos Pink 2018”, μαζί με το οποίο οι σχεδιαστές θα συνδυάσουν την παρουσία τους και τις συλλογές τους. Το έργο εκφράζει τον επαναπροσδιορισμό του θεσμού του γάμου και της συμβίωσης.

Μαλακές κατασκευές αναπαριστούν μαρμάρινα blocks, αντιπροσωπεύοντας μια queer, ίσως εναλλακτική στη σημερινή πολιτιστική υπερβολή, μια πιο περιεκτική παρομοίωση με τα σκαλιά της Πνύκας στην αρχαία Αθήνα. Μέσα από το έργο ο γάμος συγκρίνεται με τις αλλεπάλληλες δυνατότητες επανασχηματισμού του οικοδομήματος μιας ιδεατής οικίας, μέσα από τα ερείπια.

Μέσα από τα ασαφή όρια ”κτίζεται” το προσωπικό οικοδόμημα της ευτυχίας, το οποίο πηγάζει από την ιδέα της ένωσης δύο ανθρώπων στη ζωή.

Η BRIDAL FASHION WEEK ξεκινά το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα με τρεις δυνατούς σχεδιαστές και ανά δύο ώρες θα παρουσιάζει όλες τις σχεδιαστικές νυφικές δημιουργίες.

Τη Δευτέρα το closing της διοργάνωσης θα σηματοδοτήσει ένα ιδιαίτερο event! Mία μεγάλη έκπληξη, στην οποία είστε όλοι προσκεκλημένοι.

Μείνετε συντονισμένοι με τα social media της διοργάνωσης γιατί τα νέα θα ανακοινώνονται κάθε μέρα!

Χορηγοί

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, LOREAL PROFESSIONNEL, FREDDY MAKE UP STAGE, NYXI – NYXI, TSAKIRIS MALLAS, MIGATO + MOVING SPIRIT

Το μεγαλύτερο bridal fashion event συλλειτουργεί με την έκθεση Bridal Expo, στην οποία παρουσιάζονται οι 120 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας που ασχολούνται με την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης και προτείνουν ιδέες και λύσεις στις μέλλουσες νύφες.

Κάθε χρόνο υποδέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες και φέτος ωραιότερη από ποτέ, περιμένει και εσάς!

Mη χάσετε λοιπόν το μεγαλύτερο γαμήλιο ραντεβού σας!

Info

Πού: Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα

Πότε: 11 – 12 – 13 Ιανουαρίου 2020

Ωρες fashion shows: 15.00 – 21.30

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 11.00 – 21.30

Eίσοδος: 5 ευρώ

Διοργάνωση: Stalexpo

www.bridalexpo.gr

Επικοινωνία: Ασπασία Κόντου

Keywords
Τυχαία Θέματα