Μέγκαν Μαρκλ: Η δημόσια εμφάνιση που γέννησε υποψίες ότι είναι έγκυος ξανά

11:25 8/1/2020 - Πηγή: People

1 από 5

2 από 5

3 από 5

Sponsored Ad

4 από 5

5 από 5Η Μέγκαν και ο Χάρι στην Αυστραλία τον Οκτώβριο του 2018

Διακοπές τέλος για τη Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και τον Πρίγκιπα Χάρι (Prince Harry), που επέστρεψαν στις βασιλικές τους υποχρεώσεις. Και στη Μεγάλη Βρετανία.

Η πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνισή, λοιπόν, ήταν αφιερωμένη στη χώρα που τους φιλοξένησε στη διάρκεια των γιορτών, τον Καναδά. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το Canada House

στο Λονδίνο και έδειχνε χαμογελαστό, χαλαρό και λαμπερό.

Ωστόσο, κάποιοι παρατήρησαν και κάτι ακόμα, που τους έβαλε σε υποψίες για τη κατάσταση της δούκισσας του Σάσσεξ: υποθέτουν ότι είναι έγκυος ξανά!

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές του αυστραλέζικου τηλεοπτικού show  «Sunrise» σχολίασαν τον τρόπο με τον οποίο η Μέγκαν κρατούσε το παλτό της καθώς αποχωρούσε από το κτήριο και τούς θύμισε τον τρόπο με τον οποίο εκείνη προσπαθούσε να κρύψει την κοιλιά της στη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της στον Άρτσι, σε επίσκεψή της στο Σίνδεϋ τον Οκτώβριο του 2018.

Τότε, η Μέγκαν Μαρκλ είχε χρησιμοποιήσει δυο ντοσιέ που κρατούσε στρατηγικά μπροστά από την κοιλιά της.

Όπως σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, «Είναι πολύ λαμπεροί! Νομίζω ότι η Μέγκαν έχει μια λάμψη! Η παραγωγός μας πιστεύει ότι ο τρόπος που κρατάει το παλτό της αποτελεί ανάμνηση του τρόπου με τον οποίο προσπάθησε να κρύψει την προηγούμενη εγκυμοσύνη της».

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν στοιχηματήσει στο γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι θα ανακοινώσουν και δεύτερη εγκυμοσύνη αυτή τη χρονιά. Ο καιρός θα δείξει. >>>

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Είναι αυτή η απόδειξη ότι μέσα στο 2020 θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ,megkan markl