Σοκαρισμένη η Κολλιδά με την φάρσα του Πούμπουρα στο Best Friend’s Fear: «Σκέφτηκα πως δεν θα ξαναδώ τον γιο μου»

12:47 18/1/2020 - Πηγή: People

Το βράδυ της Παρασκευής, στο Best Friend’s Fear έπεσαν θύματα του Σάββα Πούμπουρα ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος και η Ειρήνη Κολλιδά. Οι φάρσες για τον Τρύφωνα και την Ειρήνη θα λέγαμε πως ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια και φαίνεται πως δεν είναι μόνο εκτίμηση όσων φάνηκαν στον φακό.

Η Ειρήνη Κολλιδά εξήγησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα στο Open, ότι βλέποντας τη φάρσα στην τηλεόραση συνειδητοποίησε το σοκ

που έπαθε. Είχε πάει σε μια κλινική που αποδείχτηκε ότι ήταν σαν χώρος αφαίρεσης οργάνων χωρίς συγκατάθεση, πάντοτε στο πλαίσιο της φάρσας, και όπως ανέφερε υπέστη τέτοιο σοκ που δεν θα το ξεπεράσει εύκολα.

«Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει σηκωθεί η τρίχα και παθαίνω ταχυπαλμία. Όσο κι αν το βλέπετε σαν φάρσα, σαν αστείο σε εισαγωγικά, για μένα δεν ήταν ιδιαίτερα αστείο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ.

Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον Αλέξανδρο! Ήμουν πεπεισμένη ότι συμμετέχω σε ένα πείραμα που είτε θα με σκοτώσουν είτε θα με κοιμίσουν για να μου πάρουν τα όργανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκαρισμένη, Κολλιδά, Πούμπουρα, Best Friend’s Fear, Σκέφτηκα,sokarismeni, kollida, pouboura, Best Friend’s Fear, skeftika