Σοφία Μουτίδου: Ξεσπά για την κάθετη πασαρέλα στο GNTM 2- «Συγχαρητήρια στην Πόπη και την Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλογο»

15:25 2/10/2019 - Πηγή: People

Τον εκνευρισμό και τη δυσαρέσκειά της θέλησε να εκφράσει η Σοφία Μουτίδου για το χθεσινό επεισόδιο του GNTM2, στο οποίο οι υποψήφιες κλήθηκαν να περπατήσουν σε μια κάθετη πασαρέλα 30 μέτρων.

Η αλήθεια είναι ότι η δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη και για γερά νεύρα, φτάνοντας συχνά τους τηλεθεατές στα όρια τους. Και τα ίδια τα κορίτσια στα πρόθυρα πανικού. Οι δυο κοπέλες που αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το εγχείρημα ήταν η Πόπη και η Κατερίνα, που τελικά αποχώρησαν από το παιχνίδι.

GNTM 2: Η πασαρέλα που δοκίμασε τα νεύρα μοντέλων και

τηλεθεατών

Με τα συγχαρητήρια της στα κορίτσια αυτά ξεκίνησε το video που η Μουτίδου ανάρτησε στο Facebook της: «Συγχαρητήρια την Πόπη και την Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλο.»

Η ηθοποιός χαρακτήρισε το επεισόδιο «άθλιο» και δήλωσε ότι έχει πολλά νεύρα: «Βάζουν στα κορίτσια ως κριτήριο αν θέλουν πάρα πολύ το μόντελινγκ να κρεμαστούν από πάνω, χωρίς να σκέφτονται αν κάποιας η καρδιά δεν αντέξει… Γιατί είναι πολύ εύκολο να παίρνουμε τη ζωή του άλλου στα χέρια μας και να είναι μ’ ένα σχοινί κρεμασμένος από τον 5ο…», είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και τη στάση της κριτικής επιτροπής, αλλά και των υποψήφιων μοντέλων που δέχτηκαν κάτι τέτοιο.

«Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό, αλήθεια δεν το πιστεύω. Και ξεκινήσαν τα χιουμοριστικά σχόλια στο facebook, καλά κάνουνε, έχει και την πλάκα του, αλλά πλάκα δεν έχει όταν ο άλλος φοβάται…», είπε η Σοφία Μουτίδου και συνέχισε: «Πού βοηθάει στην πασαρέλα είπαμε να περπατάς ανάποδα από μια ταράτσα; Ό,τι μ..α αμερικάνικη έρχεται στη γκλάβα του καθενού έρχεται εδώ πέρα και τα κοριτσάκια το δέχτηκαν. Συγχαρητήρια βαθειά στην Πόπη και την Κατερίνα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοφία Μουτίδου, Ξεσπά, GNTM 2- Συγχαρητήρια, Πόπη, Κατερίνα,sofia moutidou, xespa, GNTM 2- sygcharitiria, popi, katerina