Φιλ Κόλινς: Η πτώση του στη σκηνή επιδείνωσε την κινητική του κατάσταση

14:02 2/10/2019 - Πηγή: People

Ο Φιλ Κόλινς έχει ζήσει μια συναρπαστική ζωή μέχρι σήμερα, στα 68 του έτη. Έχει παντρευτεί αρκετές φορές, έχει πάρει διαζύγια, έχει δώσει κοντά στα 60 εκατομμύρια δολάρια σε διατροφές σε πρώην συζύγους του. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όμως ζει μια δύσκολη ζωή. Τα προβλήματα υγείας πληθαίνουν, αλλά το πιο ανυπέρβλητο είναι η κινητική του αδυναμία.

Παρόλο όμως που περπατάει όλο και πιο σπάνια, πάντοτε με μπαστούνι στο χέρι, ή μεταφέρεται σε καροτσάκι, δεν σταματά να δίνει συναυλίες. Και δεν του χαλάνε το ηθικό ούτε τα ατυχήματα.

Ένα τέτοιο είχε προχθές το βράδυ

στη συναυλία που έδωσε στην Σάρλοτ στις ΗΠΑ. Συνοδευόμενος στα ντραμς από τον γιο του Νίκολας, ο 68χρονος καλλιτέχνης περπατούσε με το μπαστούνι του προς μια καρέκλα για να κάτσει, όσο ο γιος του έκανε το σόλο του. Έκατσε όμως με πολύ φόρα σε μια καρέκλα με ροδάκια με αποτέλεσμα αυτή να τουμπάρει και να πέσει κάτω.


Δεδομένης της κατάστασής του, ακολούθησε ένας μικρός πανικός, με πάρα πολλούς να τρέχουν για να τον σηκώσουν και να δουν αν έπαθε κάτι. Ευτυχώς ήταν μια χαρά και σηκώθηκε και συνέχισε τη συναυλία του καθήμενος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόλινς έχει τέτοια πτώση. Το 2009, λίγο καιρό μετά από μια επέμβαση στη ραχοκοκκαλιά της πλάτης που είχε πειραχτεί από την στάση του σώματος του στα χρόνια που έπαιζε ντραμς, είχε μια σοβαρή πτώση.

Το 2015, κι ενώ είχε σταματήσει τα ντραμς κι είχε κάνει μια επέμβαση στον λαιμό, έπεσε και τραυμάτισε το πόδι του. Μετά έπεσε ξανά και τραυμάτισε το ίδιο πόδι σε άλλο σημείο. Όλα αυτά του προκάλεσαν μια νευρική αδυναμία που τον ανάγκασε να χρησιμοποιεί μπαστούνι.

Το χιουμοριστικό στην περίπτωση του Κόλλινς είναι πως η περιοδεία του λέγεται Not Dead Yet. Μια φράση που θα μπορούσε να λέει μετά από κάθε πτώση του!

Keywords
Τυχαία Θέματα