Τι έλεγε η Κάιλι Τζένερ για την σεξουαλική της ζωή με τον Τράβις Σκοτ λίγες μέρες πριν χωρίσουν

13:41 2/10/2019 - Πηγή: People

Δύσκολη περίοδος φαίνεται πως είναι αυτή για την Κάιλι Τζένερ. Όχι μόνο ταλαιπωρείται από ίωση που την κράτησε μακριά από τα βραβεία Emmy της προηγούμενης Κυριακής, αλλά φαίνεται πως χώρισε με τον Τράβις Σκοτ. Την είδηση έκανε γνωστή το TMZ, που βασίστηκε στο γεγονός πως η Κάιλι ήταν ολομόναχη στον γάμο του Μπίμπερ με την Μπάλντουιν.

Φυσικά δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που έχουν οι άνθρωποι της ιστοσελίδας, αφού σπάνια πέφτουν έξω σε θέματα που αφορούν την οικογένεια Καρντάσιαν. Αν ισχύει τελικά ο χωρισμός είναι σχεδόν σοκ,

μιας και στις αρχές Σεπτεμβρίου το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σκοτ στο Netflix και έδειχνε ασυγκράτητο μπροστά στις κάμερες.

Αυτός ο χαρακτηρισμός συνδέεται επίσης και με τις δηλώσεις που έκανε η Τζένερ στην κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη του ζεύγους στο τελευταίο τεύχος του Playboy.

Η Κάιλι Τζένερ γυμνή στην αγκαλιά του Τράβις Σκοτ

Εκεί που τους είδαμε να φωτογραφίζονται ημίγυμνος ο Σκοτ και γυμνή η Κάιλι, η 22χρονη επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην σεξουαλική τους ζωή. «Ακούω που λένε ότι το να αποκτήσεις παιδί μειώνει τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, αλλά αυτό είναι το αντίθετο από τη δική μας εμπειρία. Νιώθω ότι έχουμε αποδείξει πως αυτή η φήμη είναι ψέμα. Μπορείς να είναι σέξι παράλληλα με το να είσαι μια σκληροτράχηλη μαμά».

Keywords
Τυχαία Θέματα