Σιμόν Μπάιλς: Συνελήφθη για τριπλή δολοφονία ο αδερφός της Ολυμπιονίκη γυμνάστριας

18:32 30/8/2019 - Πηγή: People

Τριπλή δολοφονία, εγκληματική επίθεση, ψευδορκία. Με αυτές τις κατηγορίες να του έχουν απαγγελθεί, ο Τέβιν Μπάιλς-Τόμας βρίσκεται έγκλειστος από το πρωί της Πέμπτης στη φυλακή του αστυνομικού τμήματος της επαρχίας Λίμπερτι στην πολιτεία Τζόρτζια.

Ο Μπάιλς-Τόμας φέρεται να βρέθηκε το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου προς 1η Ιανουαρίου σε ένα πάρτι σε σπίτι στο Κλίβελαντ. Η παρουσία του εκεί, αλλά και των φίλων του, δεν ήταν κατόπιν πρόσκλησης και αυτό προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση. Πολύ γρήγορα τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα, με τον Μπάιλς να κατηγορείται ότι τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τρία άτομα.

Πρόκειται για τους Ντελβάντε Τζόνσον, Τόνσον Μπαγκς και Ντέβον Γκίμπσον. Οι πρώτοι δύο πέθαναν ακαριαία, ο τρίτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα εκείνο το βράδυ.

Την ανακοίνωση για τη σύλληψη του έκαναν από κοινού η αστυνομία του Κλίβελαντ με το γραφείο του Εισαγγελέα της επαρχίας Κουγιαχόγκα, όπου θα μεταφερθεί για να γίνει η δίκη στις 13 Σεπτεμβρίου και να του απαγγελθούν επίσημα οι κατηγορίες. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος να εκπροσωπήσει τον Μπάιλς-Τόμας.

Η Σιμόν Μπάιλς πάντως αρκέστηκε να γράψει ένα tweet όπου λέει «προσπαθώ να καταπιώ τα συναισθήματα μου, μη μου μιλάτε», ενώ έκανε και like σε σχόλια που αναρωτιούνται γιατί συγχέονται οι πράξεις του αδερφού της με μια γυναίκα που αποτελεί είδωλο για πολλά κορίτσια κι είναι ένα τέκνο που γεμίζει με περηφάνια για τα κατορθώματά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα