Σαρκοζί με… μπουρνούζι: Η σέξι ευχή της Κάρλα Μπρούνι για τα 65α γενέθλιά του

14:52 29/1/2020 - Πηγή: People

Έχουμε δει ευχές και ευχές συζύγων πολιτικών στους συζύγους τους, αλλά τόσο sexy όσο αυτή της Κάρλα Μπρούνι προς τον σύζυγο της και πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, όχι.

Γιατί, με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια του Σαρκοζί, ο οποίος έγινε 65 ετών, η Μπρούνι φρόντισε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον σύζυγο και πατέρα της κόρης τους Τζούλια, σε τρεις γλώσσες και με μία φωτογραφία, στην οποία ο Σαρκοζί φορά μόνο το μπουρνούζι του.

View this post on Instagram

Joyeux anniversaire amour Tanti auguri amore mio Happy birthday love ….. @nicolassarkozy

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on Jan 28, 2020 at 8:25am PST

Υπενθυμίζεται οτι η 52χρονη Κάρλα σήμερα έχει υπάρξει μία από τις πιο ζωηρές και σέξι γυναίκες στον κόσμο της μόδας με διάσημες σχέσεις στο ενεργητικό της και με εξαιρετικά δημοφιλές προφίλ, ακόμη και την περίοδο που ο σύζυγός της εβάλετο πανταχόθεν για τις πολιτικές του επιλογές.

Επίσης, από τη μέρα που ο τίτλος της Πρώτης Κυρίας έφυγε από πάνω της, η Μπρούνι δεν διστάζει να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram ακόμη πιο τολμηρές φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται ακόμη και με μικροσκοπικά μπικίνι, καλή ώρα…

View this post on Instagram

Pour les bonnes résolutions de 2020 j’hésite entre photo 1 ) Sport & Légumes / Ou bien photo 2)….. qu’en pensez-vous?? (blague ). Per le buone risoluzioni di 2020 esitavo tra la foto 1) e foto 2)… voi che ne dite ? (Scherzo ) For 2020´s résolutions I still hesitate in between pic 1) and pic 2) what do you think ??? (This is a joke !) @officialkeef #letshavesomefun #letsnotbeserious #newyearresolution2020

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on Jan 2, 2020 at 5:02am PST

Για την ιστορία, η φωτογραφία του ζευγαριού μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει σχεδόν 40.000  likes.

Keywords
Τυχαία Θέματα