MasterChef 4 vs Άγριες Μέλισσες: Η «κόντρα» των δύο προγραμμάτων συνεχίζεται – Ποιος κέρδισε χθες

14:11 29/1/2020 - Πηγή: People

Από την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του MasterChef έγινε σαφές ότι βρέθηκε άξιος αντίπαλος για τη φετινή τηλεοπτική επιτυχία που ακούει στο όνομα «Άγριες Μέλισσες», όμως, απ’ ό,τι φαίνεται η κόντρα εξελίσσεται με απόλυτους αριθμούς.

Και ενώ η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 κατάφερε από την αρχή της σεζόν να εξαφανίσει από τον ανταγωνισμό σειρές όπως το «Λόγω Τιμής» του ΣΚΑΪ και reality, όπως το Greece’s Next Top Model του Star,

φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί πολύ απέναντι στον μαγειρικό διαγωνισμό που οι τηλεθεατές εδώ και περίπου 4 χρόνια έχουν αποδείξει ότι αγαπούν και δεν χάνουν με τίποτα.

Έτσι, και χθες, δεύτερη μέρα που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν «απέναντι», οι μάγειρες του reality μαγειρικής έδειξαν τα… μαχαίρια τους στη μυθοπλασία του ΑΝΤ1 με την κατάσταση να διαμορφώνεται υπέρ τους.

Μιλώντας με αριθμούς, το μαγειρικό talent show έφτασε σε κάποιο τέταρτο να αγγίξει το 46,5%. Την ίδια στιγμή, οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» κράτησαν για αρκετή ώρα το ενδιαφέρον του κοινού, όμως, τα ποσοστά τους υποχώρησαν κατά τη διάρκεια της ολομέτωπης «σύγκρουσης».

Αναλυτικά, το MasterChef 4 στο δυναμικό έκανε 38,8% (από 22:45 έως 23:45 – 38%), ενώ οι Άγριες Μέλισσες άγγιξαν το 26,9%.

Στο γενικό σύνολο, η σειρά του ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτη με 29,9%, αλλά ο αντίπαλος ακολούθησε με ένα διόλου ευκαταφρόνητο  28,4% (από 22:45 έως 23:45 – 27,9%).

Keywords
Τυχαία Θέματα