Ρομέο Μπέκαμ: Έγινε 17 ετών και ποζάρει μαζί με τα τρία αδέρφια του

14:55 1/9/2019 - Πηγή: People

Ξεχωριστή φαίνεται πως είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια των Μπέκαμ αφού ο δεύτερος γιος του γνωστού ζευγαριού, ο Ρομέο έχει γενέθλια.

Μάλιστα η Βικτώρια που συχνά εκφράζει την αγάπη της για τα μέλη της οικογένειάς της μέσα από το instagram θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον γιο της.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία των τεσσάρων παιδιών της γράφοντας: «Χρόνια Πολλά Ρομέο! Δε μπορώ να το πιστέψω ότι σήμερα έγινες 17 ετών. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσένα και σε αγαπάμε πολύ».

Δείτε την ανάρτησή

της

View this post on Instagram

Happy Birthday Romeo x I cant believe u are 17 today!!! We are so proud of u and love u so so much xxxx

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 1, 2019 at 12:27am PDT

Με τη σειρά του όμως και ο Ντειβιντ Μπέκαμ θέλησε να δώσει τις δικές του ευχές στον αγαπημένο του γιο. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Ρομέο γράφοντας: «Χρόνια Πολλά μεγάλο μου αγόρι. 17 σήμερα και δε μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια. Είμαι τόσο περήφανος για σένα που από ένα τόσο όμορφο αγόρι έγινες ένας γοητευτικός νεαρός άντρας και που ακόμη δεν είσαι τόσο ψηλός όσο ο μπαμπάς. Χρόνια Πολλά Ρορο, σε αγαπάμε».

View this post on Instagram

Happy birthday my big boy … 17 today I can’t believe how fast it’s gone . I’m so proud of you , growing from this beautiful boy into a handsome young man and still you are not as tall as dad just yet .. Happy birthday RoRo we love you @romeobeckham @victoriabeckham @brooklynbeckham @cruzbeckham #HarperSeven btw NICE OUTFIT

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Sep 1, 2019 at 12:31am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα