Όσκαρ 2020: Για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθούν χωρίς βασικό παρουσιαστή

15:24 9/1/2020 - Πηγή: People

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ (2017, 2018) η Ακαδημία Κινηματογράφου βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο για την πορεία της θέσης του παρουσιαστή στην πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου για το σινεμά. Δεν ήθελε να πάει σε λύσεις του πρόσφατου παρελθόντος που δεν είχαν ευδοκιμήσει, αλλά δεν ήθελαν και να συνεχίσουν με τον Κίμελ που δεν άντεχε τον φόρτο για τρίτη σερί χρονιά.

Κι ενώ εξέτασαν όσο μπορούσαν πιθανά ονόματα, έφτασαν μάλιστα σε συμφωνία με τον Κέβιν Χαρτ, αλλά τα tweets του από το 2012 ακύρωσαν τη

συμφωνία, κατέληξαν στην επιλογή του no host. Προτίμησαν να μοιράσουν τη μπαγκέτα σε παραπάνω από ένα άτομα και να δώσουν παραπάνω χρόνο στους ανθρώπους που θα ανέβαιναν ούτως ή άλλως στη σκηνή για να παρουσιάσουν κάποιο βραβείο ή μια ταινία.

Αυτή η κίνηση αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη από την πρώτη στιγμή, με το τρίο Τίνα Φέι-Έιμι Πέλερ-Μάγια Ρούντολφ να είναι η κορωνίδα του χιούμορ στην περσινή βραδιά. Εύλογα λοιπόν η Ακαδημία έφτασε στην επιλογή του κανένα και για την επερχόμενη απονομή στις 10 Φεβρουαρίου, έχοντας στο μυαλό της κι ότι η τηλεθέαση της περσινής διοργάνωσης ήταν 12% υψηλότερη. Κι αυτό το 12% σημαίνει τρομακτικά περισσότερα έσοδα.

This year’s #Oscars at a glance:

Stars
Performances
Surprises
Host

See you Feb. 9th!

— The Academy (@TheAcademy) January 8, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα