Πού σε ξέρω; 7 φορές που celebrities του Χόλιγουντ δεν αναγνώρισαν άλλους celebrities

08:01 16/9/2019 - Πηγή: People

Το Χόλιγουντ είναι μια βιομηχανία που σου δίνει την αίσθηση ότι όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους, όλοι κάνουν παρέα και όλα τα συναφή. Αυτό προφανώς και δεν είναι αλήθεια. Εκτός του ότι είναι πρακτικά αδύνατον, το Χόλιγουντ απαρτίζεται από πάρα πολλούς ανθρώπους. Όχι μόνο τα πρωτοκλασάτα ονόματα.

Είναι επίσης πολλές οι ειδικότητες. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, stand up comedians, παρουσιαστές, τηλεόραση, σινεμά, θέατρο. Είναι δεδομένο ότι δεν γνωρίζονται όλοι με όλους. Πολύ περισσότερο ότι

θα υπάρξουν φορές που κάποιος διάσημος δεν θα μπορέσει να καταλάβει από κοντά έναν άλλο διάσημο. Ιδίως αν είναι διαφορετικής εποχής.

Η Ντονατέλα Κάραν και η τραγουδίστρια Χάλσι είναι από άλλες εποχές. Αυτό καθιστά λογικό το γεγονός ότι η Κάραν δεν μπόρεσε να πει ποια είναι η Χάλσι που θα τραγουδούσε στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια της DKNY και την μπέρδεψε με μια άλλη. Δικαιολογήθηκε μάλιστα λέγοντας «η εγγονή μου τη γνωρίζει. Είμαι σίγουρη πως είναι εξαιρετική».

Η Κάραν δεν είναι η μοναδική που την έχει πατήσει έτσι.

Εντ Ο΄Νιλ – Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο γερόλυκος Εντ Ο’ Νιλ που μάθαμε στο Παντρεμένοι Με Παιδιά κι απολαμβάνουμε εδώ και μια δεκαετία στο Μοντέρνα Οικογένεια, έχει δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει εύκολα ανθρώπους. Μια φορά την πάτησε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς που τον πέτυχε στο αεροδρόμιο LAX στο Λος Άντζελες. Η Σπίαρς μάλιστα είχε ανεβάσει τη φωτογραφία τους στο Instagram.


Ο Εντ Ο΄Νιλ έχει πάθει ακριβώς το ίδιο με τον Μάικλ Τζάκσον και την Τέιλορ Σουίφτ.


Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Τέιλορ Σουίφτ

Η Μπρίτνεϊ δεν έχει υπάρξει μόνο «θύμα», αλλά και «θύτης». Πίσω στο 2016 την είχαν ρωτήσει αν θα ήθελε να κάνει παρέα με την Κέιτι Πέρι ή την Τέιλορ Σουίφτ και επέλεξε τη δεύτερη λέγοντας πως δεν την έχει γνωρίσει ποτέ. Στην πραγματικότητα όμως είχαν γνωριστεί στα MTV Awards το 2008, τότε που η Τέιλορ ήταν στο ξεκίνημά της. Απ΄αυτό δικαιολογείται κάπως η Σπίαρς.


Μέριλ Στριπ – Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν

Η Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν έγινε γνωστή μόλις στα 9 της χρόννια για το Little Miss Sunshine. Προτάθηκε μάλιστα και για Όσκαρ. Το 2013, όταν έγιναν τα γυρίσματα για την ταινία August Osage County, η Μπρέσλιν ήταν 17 στα 18 και δεν θα μπορούσε να γίνει εύκολα αντιληπτή από τους συμπρωταγωνιστές της. Ιδίως από τη στιγμή που εμφανίστηκε μια μέρα στα γυρίσματα με σκούρα μαλλιά κι όχι ξανθά.

Η Μέριλ Στριπ, όπως και όλο το καστ, δεν την αναγνώρισαν και θεώρησαν ότι είναι απλά μια φανατική θαυμάστρια που μπήκε στο πλάνο σε μια ομαδική φωτογραφία των ηθοποιών.

Μαράια Κάρεϊ – Τζένιφερ Λόπεζ

Στην περίπτωση της Κάρεϊ με την JLo υπάρχει μια χρόνια απορία. Η Μαράια διατείνεται κάθε φορά ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ την Λόπεζ. Η Λόπεζ έχει πει πως έχουν μιλήσει κάποιες φορές.


Κρίστοφερ Νόλαν – Χάρι Στάιλς

Ο Χάρι Στάιλς έγινε παγκοσμίως γνωστός ως μέλος των One Direction. Λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα στο Dunkirk, κυκλοφόρησε και το σόλο άλμπουμ του. Παρόλα αυτά, ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν τον γνώριζε ιδιαίτερα. Δεν ήξερε ότι είναι τραγουδιστής, δεν ήξερε τίποτα για τους One Direction. Η κόρη του τού είπε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά δεν ήταν μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα που έμαθε ποιος είναι ο Χάρι Στάιλς.


Ραμί Μάλεκ – Μπέλα Χαντίντ

Ο Ραμί Μάλεκ είναι ταυτόχρονα από τους πιο αδικαιολόγητους και πιο δικαιολογημένους της λίστας. Η δικαιολογία του, την οποία χρησιμοποίησε, ήταν ότι δεν έχει social media κι έτσι δε θα μπορούσε να ξέρει ότι στο event που ήταν, χόρευε με τη Μπέλα Χαντίντ. Και πάλι όμως, δε γινόταν να μην την αναγνωρίσει, εκτός κι αν είχε έρθει μασκαρεμένη. Δεν έχει δει τόσες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί σε κινηματογραφικά φεστιβάλ όπως των Καννών;

Keywords
Τυχαία Θέματα