Η τρυφερή ιστορία δυο κουταβιών που ψάχνουν σπίτι

15:17 15/9/2019 - Πηγή: People

Στην επίσημη σελίδα του facebook, του καταφύγιου ζώων «Save a Greek Stray» δημοσιεύθηκε πριν λίγη ώρα οι φωτογραφία δυο πανέμορφων κουταβιών με την συνοδεία της εξίσου υπέροχης ιστορίας τους.

To “Save a Greek Stray”,

που είναι πάντα δίπλα στα αδέσποτα ζωάκια φροντίζοντας να τους βρουν το κατάλληλο σπίτι για να μεγαλώσουν με ασφάλεια και αγάπη δημοσίευσε την ιστορία του Ρομπέν και της Μάριον.

Τα δυο αυτά

μωρά κουταβάκια έχουν μεταξύ τους μια ιδιαίτερη και πολύ σπάνια σχέση. Εκτός από το ίδιο κλουβί, μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, τις ίδιες δυσκολίες αλλά και χαρές.

Ο Ρομπέν είναι τυφλός και η Μαριον έχει γίνει η οδηγός του. Τον καθοδηγεί στις βόλτες φροντίζοντας πάντα να τον ακουμπάει για να του δείχνει το δρόμο. Του πηγαίνει όλα τους τα παιχνίδια και τον αγκαλιάζει κάθε μεσημέρι στο κρεβάτι τους.

Όταν ο Ρομπέν τη χάνει για λίγο, της γαυγίζει κι εκείνη τρέχει κοντά του, όπου κι αν βρίσκεται. Χάρη σ’εκείνη ο Ρομπέν έχει προσαρμοστεί τέλεια στην κουταβοπαρέα, δεν στερείται τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα του.

Πρόκειται για δυο πολύ τρυφερά πλάσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση τους και ψάχνουν ανθρώπους που θα τα οδηγήσουν με αγάπη στην ενηλικίωση.

Δείτε τον Ρομπέν με τη φίλη του Μάριον

Περισσότερα για το «Save a Greek Stray» μπορείτε να δείτε στη σελίδα τους πατώντας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η τρυφερή ιστορία δυο κουταβιών που ψάχνουν σπίτι,