Πετρούπολη: Μετατροπή της κατηγορίας της 19χρονης πρότεινε ο εισαγγελέας

15:40 7/10/2019 - Πηγή: People

Τη μετατροπή της κατηγορίας για την 19χρονη από την Πετρούπολη από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε παιδοκτονία (αδίκημα το οποίο τιμωρείται ελαφρύτερα) ζήτησε στην πρόταση του ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προτείνοντας ωστόσο η κατηγορία για τη μητέρα της να παραμείνει αυτή της ανθρωποκτονίας.

Ο δικαστικός λειτουργός πρότεινε η κατηγορία της 19χρονης που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια να μετατραπεί από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε παιδοκτονία
Τη μετατροπή της κατηγορίας για την 19χρονη από την Πετρούπολη

από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε παιδοκτονία (αδίκημα το οποίο τιμωρείται ελαφρύτερα) ζήτησε στην πρόταση του ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προτείνοντας ωστόσο η κατηγορία για τη μητέρα της να παραμείνει αυτή της ανθρωποκτονίας.

«Προφανώς και δεν γέννησε μόνη της. Μαζί το αποφάσισαν. Θεωρώ απολύτως ψευδές ότι γέννησε μόνη της και έπνιξε το παιδί της μόνη της. Βλέπω μια κοπέλα που δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και ακόμη και σήμερα κρατιέται από τη μάνα της. Όμως εκείνη δεν βοηθάει το παιδί της. Είναι δυνατόν να μην άκουσε το κλάμα του μωρού; Και αντί να της πει τι κάνεις, πήρε το παιδί και το πέταξε; Η μητέρα είχε τη γνώση και, παρ’ ολ’ αυτά, δεν σταμάτησε την κόρη της. Μετά πήγε και πέταξε το μωρό».

Δείτε τη συνέχεια στο Ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα