Πανικός σε σινεμά στη Νέα Υόρκη: Θεατής επιδοκίμαζε τις σκηνές φόνων στο Joker και το κοινό έφυγε τρέχοντας

14:13 7/10/2019 - Πηγή: People

Είναι μια ταινία που κινητοποίησε όλο τον μηχανισμό της αστυνομίας και του FBI. Σε κάθε πολιτεία της Αμερικής οι αρχές ήταν σε ετοιμότητα. Ένας κινηματογράφος στην Καλιφόρνια έκλεισε ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα. Σε πάρα πολλές αίθουσες άτομα έφευγαν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο γιατί θεωρούσαν πως οι αίθουσες ήταν πολύ σκοτεινές για μια τέτοια ταινία και πολύ βαριά για ανθρώπους που έχουν συγγενείς με πνευματική ανισορροπία.

Το πιο περίεργο όμως συνέβη σε ένα σινεμά στη Νέα

Υόρκη και είναι ενδεικτικό του τρόμου που μπορεί να προκαλεί μόνο και μόνο το άκουσμα του Joker. Τρόμος μεγαλύτερος ακόμα κι από τον Pennywise στο The It.

Κατά τη διάρκεια της προβολής στη συγκεκριμένη αίθουσα, υπήρξε ένας θεατής που χειροκροτούσε και γελούσε κάθε φορά που ο Άρθουρ Φλεκ, ο Joker, σκότωνε κάποιον. Ορισμένοι έγραψαν στο Twitter ότι έφτυνε και τους γύρω του, ενώ ένας φερόμενος αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε ότι πριν ξεκινήσει η προβολή είχε καταναλώσει ένα μπουκαλάκι τεκίλα.

Φυσικά όλοι γύρω του φρίκαραν και άρχισαν να πανικοβάλλονται. Κάποιοι σηκώθηκαν κι έφυγαν πριν καν τελειώσει η ταινία, ενώ όσοι έμειναν ως το τέλος, αποχώρησαν τρέχοντας από την αίθουσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του συγκεκριμένου θεατή, χωρίς να υπάρχει κάποια πληροφορία για την τύχη του ή την πνευματική του κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανικός, Υόρκη, Θεατής, Joker,panikos, yorki, theatis, Joker