Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη για τη συζήτηση με τον Μαραβέγια πριν ανακοινώσουν ότι φεύγουν από το Voice

15:18 7/10/2019 - Πηγή: People

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και δε γινόταν να μην αναφερθεί στο The Voice, ιδίως μετά απ΄όλη αυτή την αβεβαιότητα που υπήρχε μέχρι λίγες μέρες πριν ξεκινήσει.

Ο Καπουτζίδης αποκάλυψε πως είχε αρχίσει να σκέφτεται από τον περασμένο Μάρτιο ότι μαζί με την παράσταση δεν θα προλάβαινε χρονικά και το The Voice.

Όσο περνούσε ο καιρός η σκέψη μεγάλωνε. Μεγάλωσε τόσο ώστε να φτάσει να το συζητήσει μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, τον έτερο που αποχώρησε.

Ο παρουσιαστής και σεναριογράφος είπε ότι υπήρξε ένα τηλέφωνημα μεταξύ τους, όπου είχαν εκφράσει και οι δύο την τότε άγουρη πρόθεσή τους. Όσον αφορά στον ίδιο όμως, δεν ήθελε να προβεί σε καμία κίνηση μέχρι το κανάλι να αποφασίσει ότι θα υπάρξει και νέος κύκλος στο The Voice.

«Είχα καταλάβει από τον Μάρτιο ότι θα δυσκολευτώ με το The Voice. Επίσης, ήξερα ότι η δουλειά του σκηνοθέτη στην παράσταση θα είναι απαιτητική. Δεν ήξερα όμως αν μπορούσα να το ενορχηστρώσω όλο αυτό. Με έπιασε πολύ άγχος. Ένα είναι αυτό. Αισθανόμουν ότι χρονικά δεν θα προλάβαινα. Είχαμε τηλεφωνηθεί και με τον Κωστή τον Μαραβέγια και αναφέραμε ο ένας στον άλλο ότι το σκεφτόμασταν. Από τότε όμως δεν το αναφέραμε ξανά. Και μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα που περιμέναμε να κλείσει ότι θα γίνει ξανά το The Voice, αποφάσισα μέσα μου να ενημερώσω ότι δεν θα το κάνω. Μ΄αρέσει και η ησυχία μου».

Ακόμα ένα ενδιαφέρον απ΄αυτά που είπε ο Καπουτζίδης στην Ελένη Μενεγάκη, αφορά στην επιθυμία του να μείνει για λίγο καιρό μακριά από τη σκηνή και να έχει ρόλο πίσω από τις κάμερες ή στο παρασκήνιο. Γι΄αυτό και δεν έχει κάποιο ρόλο για τον ίδιο στην θεατρική παράσταση που έγραψε και σκηνοθετεί. «Κάποια στιγμή μπουχτίζεις» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καπουτζίδης, Μαραβέγια, Voice,kapoutzidis, maravegia, Voice