Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Πόλαρντ – Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Bonnie & Clyde»

10:49 23/11/2019 - Πηγή: People

Ο Μάικλ Πόλαρντ είχε παίξει στην ταινία «Ο Οίκος των 1000 πτωμάτων», τον έχουμε δει στο Scrooged, μια από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες με τον Μπιλ Μάρεϊ, ενώ στο ξεκίνημα του έπαιξε στις σειρές Star Trek και Lost In Space. Ήταν όμως ο ρόλος του στην ταινία «Bonnie & Clyde» του 1967, όπου πρωταγωνίστησαν η Φέι Νταναγουέι και ο Γουόρεν Μπίτι, που του έδωσε την μεγαλύτερη δόξα της καριέρας του.

Μάλιστα,

ήταν αυτός ο ρόλος που του έδωσε μια υποψηφιότητα για Β΄Ανδρικό στα Όσκαρ και στα BAFTA. Ο Μάικλ Πόλαρντ πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 80 ετών, με τον σκηνοθέτη του στα «1000 Πτώματα» Ρομπ Ζόμπι να κάνει γνωστό το γεγονός.

«Χάσαμε ακόμα ένα μέλος του «Οίκου των 1000 πτωμάτων». Μόλις ξύπνησα, έμαθα ότι ο Μάικλ Τζ. Πόλαρντ πέθανε. Πάντοτε θαύμαζα τη δουλειά του και την παρουσία του επί της οθόνης. Ήταν ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που έμαθα ότι θα δουλέψω όταν έκανα την πρώτη μου ταινία. Θα μας λείψει».

Τελευταία δουλειά του γεννημένου στο Πασάι του Νιου Τζέρσι το 1939 Πόλαρντ ήταν το The Woods του 2012. Ο Πόλαρντ αφήνει πίσω την κόρη του Χόλι Χάουλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα