Γνωστή ηθοποιός έχασε 19 κιλά σε 9 μήνες και είναι αγνώριστη!

Η γνωστή ηθοποιός Στέλλα Κωστοπούλου έφερε στον κόσμο το μωράκι της πριν από 9 μήνες και από τότε μέχρι σήμερα κατάφερε να χάσει 19 κιλά! Η ίδια έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια φωτογραφία της στο instagram που τη σχολίασε γράφοντας:

«Το χαμόγελο της επιτυχίας, της ευτυχίας, των γενεθλίων, όπως θέλεις πες το! Ή αλλιώς, όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει 19 κιλά σε 9 μήνες και βαδίζεις και πάλι στον κόσμο με αισιοδοξία! Α, και με ένα μωρό παραμάσχαλα! Αυτά τα γενέθλια σίγουρα θα μου/μας μείνουν αξέχαστα!

Γιατί είμαστε στην Τήνο -ξανά επιτέλους- γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που υπεραγαπώ, γιατί είναι και πάλι Σάββατο, όπως τη μέρα που γεννήθηκα, γιατί αύριο είναι η βάφτιση της κόρης μου και έχει βγάλει απαγορευτικό και αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρουν να έρθουν και οι υπόλοιποι, αλλά πάνω και πέρα απ’ όλα, γιατί είναι τα πρώτα μου γενέθλια ως ΜΑΜΑ και ναι, ξαναγεννήθηκα!!!
I’M BACK B@tch€s!!!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το χαμόγελο της επιτυχίας, της ευτυχίας, των γενεθλίων, όπως θέλεις πες το! Ή αλλιώς, όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει 19 κιλά σε 9 μήνες και βαδίζεις και πάλι στον κόσμο με αισιοδοξία! Α, και με ένα μωρό παραμάσχαλα! Αυτά τα γενέθλια σίγουρα θα μου/μας μείνουν αξέχαστα! Γιατί είμαστε στην Τήνο -ξανά επιτέλους- γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που υπεραγαπώ, γιατί είναι και πάλι Σάββατο, όπως τη μέρα που γεννήθηκα, γιατί αύριο είναι η βάφτιση της κόρης μου και έχει βγάλει απαγορευτικό και αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρουν να έρθουν και οι υπόλοιποι, αλλά πάνω και πέρα απ’ όλα, γιατί είναι τα πρώτα μου γενέθλια ως ΜΑΜΑ και ναι, ξαναγεννήθηκα!!! I’M BACK B@tch€s!!! __________ #birthdaygirl #birthday #9months #postpartum #happy #happymama #proud #mom #shiny #smile #actress #stellakostopoulou #super #longhair #longhairdontcare #bag #grafea

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Kostopoulou Official (@stellakostopoulou) στις 14 Σεπ, 2019 στις 3:17 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:Η Φλορίντα Πετρουτσέλι φωτογραφίζει την κόρη της μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε!

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει πώς είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τον τοκετό

Γνωστό μοντέλο δηλώνει: “Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την ξέρω”!

Keywords
Τυχαία Θέματα