Παύλος Χαϊκάλης: Μιλάει πρώτη φορά για τα πολλά κιλά που έχασε και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό

18:48 30/10/2019 - Πηγή: People

Μέσα σε ένα καλοκαίρι ο Παύλος Χαϊκάλης έγινε άλλος άνθρωπος. Όλα αυτά τα χρόνια που τον ξέραμε είτε ως ηθοποιό είτε ως πολιτικό, η εμφάνισή του ήταν αναλλοίωτη. Ο ίδιος όμως φαίνεται πως δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό του. Ειδικά τον τελευταίο καιρό είχε φτάσει στο μη περαιτέρω.

Όπως εξηγεί, τα χιουμοριστικά βίντεο που έκανε με τον Πέτρο Φιλιππίδη από το θέατρο Μουσούρη και ανέβαζε ο φίλος του στο Instagram,

του έδειχναν έναν Παύλο που δεν του άρεσε.

Ο Παύλος Χαϊκάλης περιέγραψε στον Νίκο Μουτσινά τον λόγο που έχασε 30 κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι.

«Έχω χάσει 30 κιλά. «Δεν είναι ούτε στεναχώριες ούτε διάφορα που γραφόντουσαν. Ούτε πήγα κι έκανα δαχτυλίδι στο στομάχι. Το μεγάλο μυστικό είναι πως πρέπει να αλλάξεις και να κάνεις focus σε αυτό. Όταν κάναμε τα βιντεάκια με τον Πέτρο, τρελαινόμουν. Έλεγα πως μισώ αυτό το πράγμα που βλέπω απέναντι μου. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Δεν μου άρεσε αισθητικά. Συν όλα τα προβλήματα που έφερε το πάχος στη ζωή μου.

Έλεγα ότι κάποια στιγμή πρέπει να το αλλάξω. Αυτό, όταν στοιχειωθείς με το αντικείμενο, ακολουθείς μια πορεία και την κρατάς ως το τέλος. Δεν παρεξέκλινα. Ακολούθησα ένα πρόγραμμα κλινικής διατροφής και έχασα τα κιλά σε 4 μήνες. Έτρωγα ελάχιστες θερμίδες αλλά έπαιρνα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα