Η Τζένιφερ Άνιστον βάζει «φωτιά» στις επιθυμίες των fans για επιστροφή των Friends

17:26 30/10/2019 - Πηγή: People

Αστείο που λέγεται πάνω από μία φορά, παύει να είναι αστείο. Ακόμα κι αν η Τζένιφερ Άνιστον θέλησε να αποφύγει τις ερωτήσεις την πρώτη φορά και έκανε πλάκα, δε μπορεί να ισχύει το ίδιο και για τη δεύτερη φορά.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο σόου του Στίβεν Κολμπέρ για να μιλήσει για τη νέα σειρά, το The Morning Show, αλλά τελικά αυτό κατέλαβε τον λιγότερο χρόνο κατά την παρουσία της στην εκπομπή.

Τα Φιλαράκια: Η selfie της Rachel, του Joey και της

Monica 16 χρόνια μετά

Ο Στίβεν Κολμπέρ δεν έχασε την ευκαιρία να την ρωτήσει αν εννοούσε όλα όσα είπε στην Έλεν για την επιστροφή των πρωταγωνιστών της σειράς. Η Άνιστον είχε εμφανιστεί στο πλατό για να γνωρίζει τον μουσικό Τσάρλι Πουθ, που είναι φανατικός με τα Φιλαράκια. Ο Πουθ δεν έχασε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το reboot που λέγεται κοντά 10 χρόνια, αλλά ποτέ δεν έγινε πράξη.

Η Τζένιφερ Άνιστον ανέφερε ότι κάτι τέτοιο έχει βγει εκτός πλάνων για τους 6 πρωταγωνιστές και δεν θα το ήθελαν. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως η συνάντησή τους τις προάλλες, περιελάμβανε και μια σκέψη για το πως θα μπορούσαν να επαναφέρουν κάτι από τη σειρά. Όχι σε μορφή σειράς. Θα είναι ταινία; Μοιάζει το λιγότερο πιθανό. Θα είναι ένα επετειακό σόου ενός επεισοδίου; Θα είναι μια μεγάλη αφιερωματική εκπομπή που θα μοιράζονται ιστορίες; Θα είναι σίγουρα κάτι. Αυτό ανέφερε ξανά και στην εκπομπή του Κολμπέρ χθες βράδυ.

«Φιλαράκια»: Δύο άγνωστες ντροπιαστικές ιστορίες από τα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς

Φυσικά από υποσχέσεις και ελπίδες έχουν χορτάσει οι fans, αλλά κάθε φορά…πατάνε τη μπανανόφλουδα!


Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Άνιστον, Friends,tzenifer aniston, Friends