Παντρεύονται αύριο σε πολυτελές οχυρό της Μαγιόρκα ο Ραφαέλ Ναδάλ κι η Μέρι Περεγιό

14:58 18/10/2019 - Πηγή: People

Ένας από τους λόγους που η Μαγιόρκα είναι ένα τόσο δημοφιλές μέρος, αφορά στο υπέροχο και τεράστιο θέρετρο που υπάρχει εκεί από τα μέσα του 17ου αιώνα. Ένα κάποτε οχυρό που χρησιμοποιούσαν οι Σαρακηνοί και πιο μετά οι Άραβες, το La Fortaleza έχει γίνει τα τελευταία χρόνια συνώνυμο της πολυτέλειας. Γι΄αυτό κιόλας αποτελεί το πιο ακριβό οίκημα σε όλη την Ισπανία.

Πριν από 7 χρόνια η Fortaleza κόστιζε 88 εκατομμύρια ευρώ. Τελικά, την αγόρασε ο Λορδος Λάπτον για περίπου 35. Την μετέτρεψε γρήγορα σε ένα σύμβολο της υψηλής κοινωνίας και σήμερα έχει φτάσει να αξίζει παραπάνω κι από την τιμή πριν την αγοράσει.

Η Fortaleza βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Μαγιόρκα, στον κόλπο Πολένσα, και «κοιτάζει» την ένωση της Τυρρηνικής με την θάλασσα των Βαλεαρίδων. Το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκαν εκεί ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη σύζυγό του, ενώ εκεί γυρίστηκε και η τρομερή σειρά Night Manager με Χιου Λόρι, Τομ Χίντλστον και Ολίβια Κόλμαν.

Ο Ράφα Ναδάλ και η Μέρι Περεγιό θα δώσουν όρκους αιώνιας πίστης το Σάββατο σε έναν γάμο όπου θα βρεθεί και ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, που θα φτάσει εκεί με ελικόπτερο.

Αξίζει να αναφερθεί πως κάποιοι καλεσμένοι θα μπορέσουν να μείνουν εκεί το προηγούμενο βράδυ, αλλά και αυτό του γάμου, αφού το Κάστρο διαθέτει 7 βίλες και 17 κρεβατοκάμαρες.


Keywords
Τυχαία Θέματα