Άγριες Μέλισσες: Το spoiler για την παράνομη σχέση Μυρσίνης – Κυπραίου που έχει ξεσηκώσει τους τηλεθεατές

13:14 18/10/2019 - Πηγή: People

Στο χθεσινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες», το τελευταίο της εβδομάδας που ολοκληρώνεται, όλοι παρακολούθησαν το άγριο φλερτ του Θωμά Κυπραίου στη Μυρσίνη Σεβαστού.

Και μπορεί χθες η σύζυγος του Δούκα Σεβαστού να βγήκε αλώβητη από την πολιορκία, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αντέξει για καιρό, καθώς σύμφωνα με τα όσα έρχονται η Μυρσίνη θα επισκεφθεί για ακόμη μία φορά τον μυστηριώδη στρατιωτικό, μόνο που αυτή τη φορά η συνάντησή τους θα πάρει αναπάντεχη τροπή.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη ανατροπή

με άρωμα γυναίκας που θα αλλάξει τα δεδομένα στο Διαφάνι: ∆ούκας και ο Μιλτιάδης δέχονται µια ανεπάντεχη επίσκεψη από το… Παρίσι και ο λόγος γίνεται για την επίσκεψη της αδελφής τους, Ανέτ Ρουσσώ (Κάτια ∆ανδουλάκη), η οποία έρχεται αποφασισµένη να βάλει οριστικά τα πράγµατα στη θέση τους.

Στόχος της Ανέτ είναι να συµφιλιώσει τα δύο αδέλφια. Όμως, και πάλι η εμφάνιση του Κυπραίου στο σπίτι των Σεβαστών και μάλιστα για να τους προτείνει συνεργασία, θα φέρει αναστάτωση και τρόμο -σε ό,τι αφορά τα αισθήματα της Μυρσίνης- στο σπίτι.

Όταν ο ∆ούκας θα αρνηθεί ο Κυπραίος θα φέρει στο φως το µοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδερφές της. Θα ξεκινήσει η αντίστροφη µέτρηση για τις αδερφές Σταµίρη ή πρόκειται άραγε για µπλόφα του Κυπραίου;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριες Μέλισσες, Μυρσίνης – Κυπραίου,agries melisses, myrsinis – kypraiou