Παλλήνη: Όσα καταγγέλλει η μητέρα του 3χρονου που το ξέχασαν σε σχολικό

12:51 31/10/2019 - Πηγή: People

Από το σοκ προσπαθεί να συνέλθει η οικογένεια του 3χρονου παιδιού που το ξέχασαν οι συνοδοί του μέσα στο σχολικό λεοφωρείο για 4 ώρες! Η μητέρα του νηπίου, Ουρανία Καλλίδη, μίλησε στην κάμερα του OPEN για τις στιγμές εκείνες που την ενημέρωσαν ότι το παιδί της δεν βρισκόταν στο σχολείο, αλλά και όταν το αντίκρυσε φοβισμένο και δεμένο με τη ζώνη του μέσα στο σχολικό.

«Φανταστείτε ξαφνικά να σας πουν ότι το παιδί σας δεν είναι εκεί που το έχετε στείλει. Δεν θυμάμαι καν πώς ήμουν. Δεν θυμάμαι καν τι έλεγα. Ο πατέρας

μου, μού είπε ότι τσίριζα», λέει και περιγράφει την περιπέτειά τους:  «Στις 11:00 με πήραν τηλέφωνο από τον παιδικό σταθμό που είναι ο γιος μου και με ρώτησαν γιατί δεν πήγε σχολείο και εάν είναι άρρωστος. Τους λέω «παιδιά τι λέτε; Εγώ το παιδί το έστειλα κανονικά στο σχολείο». Μου απαντούν «μισό λεπτό, μήπως έγινε κάποιο λάθος με τις παρουσίες». Στο λεπτό μου είπαν «κυρία μου, το παιδί σας δεν είναι στο σχολείο»».

Το παιδί εντοπίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έπειτα από αγωνιώδη αναζήτηση τεσσάρων ωρών, ξεχασμένο στο κάθισμα του σχολικού λεωφορείου. «Ήταν τέσσερις ώρες μέσα σε ένα σχολικό, δεμένος σε ένα καρεκλάκι», λέει η μητέρα αποκαλύπτοντας ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου προσπαθούσαν να ρίξουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο χωρίς μέχρι στιγμής να τους έχει απολογηθεί κανείς και χωρίς να έχουν πάρει να δουν τι κάνει το παιδί και πως είναι.

«Το σχολείο δεν θα έπρεπε να έχει ένα σύστημα να δει πόσα παιδιά μπήκαν μέσα στο λεωφορείο και πόσα παιδιά βγήκαν από το λεωφορείο; Πόσα παιδιά μπαίνουν μέσα στην τάξη; Ισχυρίστηκαν ότι δεν τον είδαν γιατί τον πήρε ο ύπνος, αλλά ξανά λέω τι είναι το παιδί; Τσάντα ή γυαλιά; », καταγγέλει η μητέρα του παιδιού

Το 3χρονο αγοράκι νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο Παίδων Πεντέλης, όπου έχει εξεταστεί και από παιδοψυχολόγους.


*Με στοιχεία από το ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα