Η Κατερίνα Πεφτίτση απαντά στον Λιάγκα για τα κιλά της: «Δεν ασχολούμαι με κομπλεξικούς»

10:48 31/10/2019 - Πηγή: People

Όλοι θυμούνται τα σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για την Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size μοντέλο του GNTM2, με αφορμή τη φωτογράφισή της με μαγιό.

«Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφτίτση.  Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της

Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα», ήταν τότε τα λόγια του παρουσιαστή- που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.

Και τώρα, έρχεται η Κατερίνα Πεφτίτση να δώσει τη δική της ηχηρή απάντηση γι’ αυτά τα σχόλια. Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου χθες δήλωσε: «Δεν μ’ ενδιέφερε να βγω να του απαντήσω. Δεν μ’ απασχολεί αν το μισό ποσοστό των ελληνίδων γυναικών δεν αρέσουν στο συγκεκριμένο άνθρωπο ή του χαλάνε την αισθητική. Δεν ασχολούμαι καθόλου με κομπλεξικούς ανθρώπους. Άλλο είναι η άποψη κι άλλο η κακή κριτική, να μειώσεις ή να γελοιοποιήσεις μια κατάσταση ή εικόνα. Μπορώ να δεχτώ ότι δεν αρέσω σε κάποιο, δεν μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το «πως είναι έτσι;» «δεν κοιτάει τα μούτρα της», «μ’ ενοχλεί να βγαίνει στη θάλασσα», αυτά δεν γίνεται να τα λες» .

Keywords
Τυχαία Θέματα