Όταν είσαι μεταλάς: τεράστια καρδιά από τους φαν metal συναυλίας – Σήκωσαν στα χέρια αγόρι σε αναπηρικό αμαξίδιο για να βλέπει καλύτερα

12:37 12/7/2019 - Πηγή: People

Επρόκειτο για μια μοναδική στιγμή που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Resurrection Festival που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στη Γαλικία της βορειοδυτικής Ισπανίας και η οποία απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Νταβίντ Κρουζ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου και πραγματικά προκαλεί ιδιαίτερα συναισθήματα αφού

απεικονίζει μια στιγμή τεράστιας ανθρωπιάς.

Την ώρα που ένα Death Metal συγκρότημα βρισκόταν πάνω στη σκηνή, ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό έκανε μια υπέροχη σκέψη και προχώρησε σε μια υπέροχη κίνηση ατόφιας ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα πήρε την πρωτοβουλία, μαζί με μερικούς ακόμη θεατές να σηκώσουν στα χέρια τους τον Σεμπάστιαν, έναν από τους ανθρώπους που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο Σεμπάστιαν, πηγαίνοντας στη συναυλία γνώριζε πως θα μπορούσε να ακούσει τα μέλη της αγαπημένης του μπάντας να ερμηνεύουν τα τραγούδια  τους καθώς επίσης ότι δεν θα μπορούσε εύκολα να φτάσει μπροστά στη σκηνή.

Ήταν σίγουρος πως θα απολάμβανε τη μουσική αλλά και ότι δεν θα μπορούσε να δει τους μουσικούς να διατρέχουν τα τάστα και να σπάνε τις χορδές από τις κιθάρες τους. Τελικά όμως διαψεύστηκε αφού από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να ίπταται πάνω από στα χέρια των φίλων του, πάνω από τα κεφάλια ανθρώπων που τραγουδάνε μαζί του, από τη μουσική αλλά και από την καλοσύνη των αγνώστων που τον ωθούν όλο και πιο κοντά στη σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα