Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι διοργανώτες παρουσίαζαν τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό – Φτιαγμένα από χαρτί και ανθεκτικά στο…σεξ

09:43 17/1/2020 - Πηγή: People

Έχοντας νωπές τις μνήμες ακόμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, θα θυμόμαστε όλοι πως είχε υπάρξει μεγάλη συζήτηση τότε για τις σεξουαλικές δραστηριότητες των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό. Κάτι που συνέβη και στις προηγούμενες, μα και στις επόμενες Ολυμπιάδες. Όπως έχουν αποκαλύψει αρκετοί αθλητές, είναι αρκετά σύνηθες για αθλητές που γνωρίζονται πρώτη φορά εκεί να προκύπτουν συνευρέσεις. Πολλές είναι και οι φορές που μη αθλητές προσκαλούνται στα δωμάτια αθλητών.

Μετά την παρουσίαση των κρεβατιών στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο, η κουβέντα επέστρεψε και πάλι σε αυτή τη βασική ανάγκη. Η φετινή διοργάνωση στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας θα γίνει με επίκεντρο το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πως κάθε κατασκευή θα είναι από ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα υλικά. Έτσι, τα κρεβάτια έχουν φτιαχτεί από χαρτί.

Πολύ εύλογα όλοι αναρωτήθηκαν πως θα αντέξουν τους αθλητές και κάποιοι πιο…ψαγμένοι πήγαν την κουβέντα στο σεξ.

Οι διοργανωτές έσπευσαν να απαντήσουν πως τα κρεβάτια μπορούν να αντέξουν μέχρι 200 κιλά, επομένως 2 άτομα μπορούν να κοιμηθούν μαζί. Αυτό το βάρος βέβαια είναι εκ των πραγμάτων διάκριση, γιατί υπάρχουν αθλήματα που οι αθλητές ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά, όπως η σφαιροβολία ή η δισκοβολία ή ακόμα ακόμα τζουντόκα, μπασκετμπολίστες και φυσικά αρσιβαρίστες. Άνθρωποι είναι κι αυτοί!

Ο στόχος βέβαια των διοργανωτών, πέρα από την οικολογία, είναι και η εύκολη χρήση, με την έννοια ότι οι περίπου 26.000 αθλητές Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών που θα μείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό, να τοποθετήσουν το κρεβάτι στο σημείο που τους βολεύει, να είναι δηλαδή εύκολα μετακινήσιμο, πιθανότατα ανάλογα με το φενγκ σούι για κάποιους, ανάλογα με την κουλτούρα και όποιο άλλο στοιχείο προτίμησης των αθλητών.

There will be 18,000 beds at Athletes Village for Tokyo Olympics—all made of cardboard frames. Organizers say will support 200 kilos, or 440 pounds. Olympics open July 24. pic.twitter.com/X9yauV1CrR

— Stephen Wade (@StephenWadeAP) January 9, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα