Κόρτνεϊ Κοξ: Τρολάρει τους θαυμαστές που σχολίασαν ότι μοιάζει με την Κέιτλιν Τζένερ

15:14 15/12/2019 - Πηγή: People

Μια σταρ του βεληνεκούς της θα μπορούσε να είχε ενοχληθεί ή να μην ασχοληθεί καν. Όμως,  η Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox) έχει χιούμορ και δεν διστάζει να τρολάρει τον εαυτό της και τους θαυμαστές της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σπέιντ ανέβασε στο Instagram μια selfie με τον ίδιο, την Κοξ και τον επίσης ηθοποιό Νικ Βιαλ, για να προωθήσει κάποιο επερχόμενο πρότζεκ

τους. Η φωτογραφία αυτή, ωστόσο, έγινε αφορμή για να σχολιάσουν κάποιοι την ομοιότητα της «Μόνικα» με την Κέιτλιν Τζένερ – πρώην Μπρους Τζένερ, πατέρα της Κάιλι και της Κένταλ Τζένερ. Κάποιοι, μάλιστα, δεν φαίνεται καν να κατάλαβαν τη διαφορά και αναρωτήθηκαν αν όντως ήταν η Κέιτλιν στη φωτογραφία.

Τα σχόλια αυτά, λοιπόν, μάζεψε η «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια» και τα έκανε ποστ στη Instagram αφού πρώτα σχολίασε: «Ο Ντέιβιντ ανέβασε αυτή τη φωτογραφία, και μπορεί να ένιωθα ότι δεν μοιάζω με τον εαυτό μου, αλλά αυτό ήταν πραγματικά έκπληξη…»

Μάλιστα, στην ανάρτησή της «χώρεσε» και μια τρίτη φωτογραφία στην οποία έχει κάνει κολάζ φωτογραφίας της με άλλη της Τζένερ στην οποία σχολιάζει: «Εντάξει, το κατάλαβα!»

Αμέσως, βεβαίως, οι followers της έσπευσαν να την αποθεώσουν για το χιούμορ της.

View this post on Instagram

@davidspade posted this pic, now I really didn’t think I looked like myself but this was surprising….

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Dec 14, 2019 at 3:44pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόρτνεϊ Κοξ, Τρολάρει, Κέιτλιν Τζένερ,kortnei kox, trolarei, keitlin tzener