«Οι Αταίριαστοι με βγάζουν εκτός ελέγχου καθημερινά!»

16:13 29/6/2019 - Πηγή: People

Ο Γιάννης Κολοκυθάς, διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΙ και αρχισυντάκτης στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι«, μίλησε στο People για τη συνεργασία του με το δίδυμο των παρουσιαστών.

Εκ πρώτης, ο Γιάννης είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας που έχει εργαστεί επί σειρά ετών και με επιτυχία στον ενημερωτικό τομέα της ενημέρωσης. Στην πορεία της κουβέντας μας κατάλαβα πως διαθέτει και χιούμορ.

Σημαντικοί σταθμοί στα 22 χρόνια καριέρας στα μίντια είναι οι συνεργασίες που είχε με τον Γιάννη Πρετεντέρη και την Έλλη Στάη, ενώ εδώ και

κάποια χρόνια είναι διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών στον ΣΚΑΪ και αρχισυντάκτης της εκπομπής Οι Αταίριαστοι, με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, από την πρώτη μέρα προβολής της, το φθινόπωρο του 2014.

«Η εκπομπή έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές γιατί τόσο ο Γιάννης όσο και ο Χρήστος είναι δύο κανονικοί άνθρωποι. Σε πολλά πράγματα είναι όντως αταίριαστοι, αλλά το έχουν ταιριάξει ωραία. Τηλεοπτικά έχουν χημεία κι αυτά που βλέπεις στο πλατό θα τα κάνουν και εκτός στούντιο».

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος και αναρωτιέμαι ποιο –κατά τη γνώμη του Γιάννη– ήταν το πιο δυνατό ρεπορτάζ, συνέντευξη ή καλεσμένος που έπαιξε στην εκπομπή. «Είμαστε μια ενημερωτική εκπομπή που ενίοτε κάνουμε ανοίγματα στην ψυχαγωγία, ειδικά στην αρχή που έχουμε βάλει κάποιες ενότητες, ώστε να τις σχολιάζουν οι παρουσιαστές της εκπομπής. Ένα πρόσωπο, όμως, που δεν περιμένει να δει κάποιος στην εκπομπή μάς ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο.

Κι αυτό το πρόσωπο για φέτος που πήγε καλά τόσο σε νούμερα τηλεθέασης όσο και στο feedback που είχαμε ήταν ο Λάκης Γαβαλάς. Όταν ήρθε, έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που δείχνει στις lifestyle εκπομπές. Μας μίλησε για την επιχειρηματική του πορεία, τις στραβές που του έτυχαν στη ζωή, αλλά και τη διαβίωση στη φυλακή. Ως καλεσμένος ήταν καταπληκτικός και απαντούσε άψογα στις ερωτήσεις. Η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και σε όλους όσοι ήμασταν στο κοντρόλ και παραμέναμε σιωπηλοί για να τον ακούσουμε».

Ύστερα από πέντε συνεχόμενες σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, ποιο θεωρεί πως είναι το μυστικό της επιτυχίας των Αταίριαστων; «Πως έχουν καλό και υπομονετικό αρχισυντάκτη! Πέρα από την πλάκα, η επιτυχία είναι πως είμαστε μια ομάδα που δεν παίζουμε θέματα που αφορούν εμάς, αλλά τον κόσμο» τονίζει. Άραγε, οι Αταίριαστοι τον βγάζουν εκτός ελέγχου στο κοντρόλ; «Καθημερινά. Δεν είναι εύκολοι, αλλά το βρίσκουμε. Ξέρεις, ό,τι συμβαίνει στο κοντρόλ μένει στο κοντρόλ» λέει γελώντας.

*Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο τεύχος του People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος της Κυριακής 

Keywords
Τυχαία Θέματα