Οι Metallica σώζουν ζωες

17:20 3/8/2019 - Πηγή: People

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια 45χρονη γυναίκα από τον Καναδά ονόματι αντί Γκάλαντ όταν αποφάσισε να πάει μια βόλτα με τον σκύλο της σε ένα μονοπάτι στη Νήσο Βανκούβερ.

Η Γκάλαντ και ο Μερφι – όπως είναι το όνομα του σκύλου της – είχαν περπατήσει μόνο μερικά χιλιόμετρα μέσα στο δάσος όταν αντιλήφθηκε πως δεν ήταν μονοι.

Πιο συγκεκριμένα, ένα κούγκαρ ακολουθούσε το ζευγάρι. Αρχικά το ζώο κίνησε το ενδιαφέρον της 45χρονης, που δεν είχε ξαναδεί κούγκαρ από τόσο κοντά. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, όμως, αντελήφθη πως το αιλουροειδές την πλησίαζε όχι και τόσο φιλικά.

Στην αρχή

η45χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά για να το τρομάξει, το ζώο «κοκκάλωσε» αλλά παρόλα αυτά δεν οπισθοχώρησε.

Τότε η Γκάλαντ αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Άνοιξε το κινητό της τηλέφωνο και επέλεξε το τραγούδι των Metallica «Don’t Tread On Me» ανεβάζοντας  την ένταση όσο περισσότερο μπορούσε.

Το αιλουροειδές μάλλον δεν εντυπωσιάστηκε από τη μουσικη του θρυλικού συγκροτήματος, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γύρισε την πλάτη του και απομακρύνθηκε από κοντά της.

Το περιστατικό, όπως γράφει το CNNi, διήρκησε περίπου πέντε λεπτά αλλά η 45χρονη υποστηρίζει πως δεν φοβήθηκε.

«Νομίζω ότι είναι φανταστικό που είδα ένα κούγκαρ για τόση ώρα» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι οι Metallica έσωσαν την κατάσταση»

Keywords
Τυχαία Θέματα