Γιώργος Αγγελοπουλος: Η απίστευτη μεταμόρφωση για τις ανάγκες της ταινίας «Χαλβάη 5-0»

10:34 3/8/2019 - Πηγή: People

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,  πως ξεκίνησε τα γυρίσματα για μια ταινία που ετοίμαζε καιρό.

Ο λόγος για μια κωμωδία με τίτλο Χαλβάη 5-0. Μέσα από την ίδια ανάρτηση ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε και τους πρωταγωνιστεί της ταινίας με εκείνο του Γιώργου Αγγελοπουλος να προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση.

Λίγες ώρες μετά μάλιστα,

ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελοπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα στην οποία φαίνεται αρκετά διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει, συστήνοντάς μας τον χαρακτήρα που θα υποδύεται.

«Ο Ιατροδικαστής Καρόζης Τα γυρίσματα για την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου ) Καλή μας αρχή» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Ιατροδικαστής Καρόζης Τα γυρίσματα για την ταινία «ΧΑΛΒΑΗ 5-0» ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου ) Καλή μας αρχή @markos_seferlis_real #ΕλενηΚαστανη #ΔημητρησΤζουμακης #γιαννηςζουγανελης @gletsos_apostolos @kapetaniosgiannis @elenatsavalia @nikosvourliotis @nafsika_pan @penelopeanastasopoulou @kavouravicky_official @showtime_productions_ @village_gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις 2 Αύγ, 2019 στις 11:12 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα