Στράτος Τζώρτζογου-Σοφία Μαριόλα: Το ταξίδι του μέλιτος στη Ρώμη (φωτό)

O Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. Μετά τον γάμο τους το ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του μέλιτος σε διάφορα ελληνικά νησιά και τώρα βρίσκονται στη Ρώμη.

Το ζευγάρι δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες από την παραμονή του στην όμορφη πόλη της Ιταλίας και απολαμβάνει τον χρόνο του εκεί.

Δες παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο instagram.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και

μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της συζύγου του. «Εγώ περιμένω και δύο παιδιά να αποκτήσω με τη Σοφία. Είμαι πολύ ειλικρινής. Ναι περιμένει παιδάκι η Σοφία».

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει και στο Πρω1νό για τον γάμο του και συγκεκριμένα είχε πει: “Ο γάμος θα γίνει στην παραλία του Ζορμπά. Πήρα την απόφαση να ξαναπαντρευτώ γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός αυτή είναι η ουσία. Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό!”.

Όσο για τη Σοφία Μαριόλα η ίδια είχε πει αμέσως μετά τον γάμο της με τον ηθοποιό: «Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κάνεις εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ!».

Στη συνέχεια όμως ο ηθοποιός είπε: «Όχι δεν περιμένει παιδάκι τώρα. Γράφτηκε ότι η Σοφία είναι έγκυος. Όχι δεν είναι έγκυος».

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με το που επέστρεψε στην Αθήνα! – Τι έκανε ο γνωστός παρουσιαστής;

Πρω1νό: Η νέα φωτογραφία της Φαίης μας από τα γυρίσματα του trailer!- Η ομάδα της Φαίης ετοιμάζεται σιγά σιγά για τη νέα σεζόν

Η προειδοποίηση της Ελένης Μενεγάκη σε όσους σκέφτονται να επισκεφτούν τα Άχλα!- Τι είπε η παρουσιάστρια στους διαδικτυακούς της φίλους;

Keywords
Τυχαία Θέματα