Ο Κόντι Σίμπσον έγραψε ήδη τραγούδι για τη Μάιλι Σάιρους

00:10 19/10/2019 - Πηγή: People

Πολύ γρήγορα συμβαίνουν όλα στη ζωή της Μάιλι Σάιρους. Αν είναι και βιαστικά, θα φανεί εν ευθέτω χρόνω. Σίγουρα πάντως είναι ασυνήθιστο μέσα σε 2 μήνες να έχει χωρίσει από έναν άνθρωπο που έλεγε έρωτα της ζωής της και παντρεύτηκαν πριν ένα χρόνο, να τα έχει φτιάξει με την Κέιτλιν Κάρτερ, να χωρίζει απ΄αυτή και μετά να τα φτιάχνει με τον Κόντι Σίμπσον.

Κι η ταχύτητα δεν τελειώνει εδώ. Μπορεί με τον Σίμπσον να είναι μαζί ούτε μήνα, αλλά πρόλαβαν να δεθούν τόσο πολύ, ώστε εκείνος έγραψε τραγούδι για εκείνη.

Πρόκειται για το Golden

Thing που κυκλοφόρησε σήμερα. Εκεί ο Σίμπσον λέει τα εξής: «Φώναξα τις λέξεις στο πρώτο φως της ημέρας και μια χορωδία από πουλιά ξεχύθηκε στα μάτια μου, αν μπορούσαν να εισακουστούν όσα λόγια μας αξίζουν στους ηγέτες του ουρανού, θα έκλαιγαν. Έχω σοκαριστεί, είναι αυτό το χρυσάφι που έχει». Πολύ βαριές και βαθιές κουβέντες από τον 22χρονο για τη Μάιλι. Μάλιστα, στο βίντεο που έχει ανεβάσει στο Youtube, υπάρχει φωτογραφία της Μάιλι Σάιρους που εστιάζει στο λαιμό.


Φυσικά και η Σάιρους δεν άργησε να κάνει σχετική ανάρτηση στο insta story και να γράψει «καρδιά μου» για τον Κόντι. Μόνο σε εμάς φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό;

Keywords
Τυχαία Θέματα