Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Σάστισαν οι θαυμαστές της με το «ψεύτικο» βίντεο στο Youtube

12:57 12/9/2019 - Πηγή: People

Τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν τη γνωρίσαμε ως την απίθανη Eleven στην επιτυχημένη σειρά Stranger Things. Η φήμη της 15χρονης ηθοποιού απογειώθηκε και έχει γίνει ίνδαλμα για πολλά παιδιά της ηλικία της.

Η νεαρή Μίλι, λοιπόν, κυκλοφόρησε τη δική της σειρά με προϊόντα ομορφιάς και για να την προωθήσει έχει ξεκινήσει μια σειρά από tutorials στο Youtube. Το πιο πρόσφατο από αυτά, όμως, φαίνεται πως προκάλεσε αμηχανία στους θαυμαστές της και ο λόγος είναι απλός: η Μίλι δείχνει τη ρουτίνα που ακολουθεί

για τη βραδινή περιποίηση του προσώπου της, ωστόσο οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι ενώ δείχνει ότι αφαιρεί το μακιγιάζ από τα μάτια της, αυτό παραμένει άθικτο.

Όπως έγραψε ένας χρήστης στο Reddit, «δεν πιστεύω ότι οι celebrities χρησιμοποιούν τα προϊόντα ομορφιάς που διαφημίζουν ή πουλούν. Ωστόσο, θεωρώ ότι θα ήταν πρόθυμοι να τα χρησιμοποιήσουν έστω και μία φορά. Αν δεν είσαι πρόθυμη να το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου για να το πουλήσεις, τότε εμείς γιατί να το αγοράσουμε;». Ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε: «Τι είναι αυτό; Αλήθεια, τα brands έχουν την εντύπωση ότι δεν έχουμε μάτια να δούμε;».

Το video κατέβηκε από το Instagram, που ανέβηκε αρχικά, ωστόσο παραμένει στο Youtube.

H Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν είναι η μοναδική που κατηγορείται για ψεύτικο βίντεο ομορφιάς, έχουν προηγηθεί αντιδράσεις για βίντεο της Κάιλι Τζένερ και τις Σάι Μίτσελ.


Keywords
Τυχαία Θέματα