Ο Μπραντ Πιτ μιλάει για τη δυσκολία του να διαχειριστεί τη δόξα: «Πέρασα όλη τη δεκαετία του ’90 κάνοντας μαριχουάνα»

10:36 11/12/2019 - Πηγή: People

Σε μια συνέντευξη του στον Άντονι Χόπκινς στα τέλη Νοεμβρίου, ο Μπραντ Πιτ είχε αναφερθεί στην εξάρτησή του από το αλκοόλ στα χρόνια που ήταν στο ζενίθ της νιότης και της δόξας του. Τώρα, δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό των New York Times, ο 55χρονος ηθοποιός μιλά για την εξάρτησή του από τη μαριχουάνα, που αποτελούσε το μόνιμο καταφύγιο του για να ηρεμήσει και να διαχειριστεί την τόσο

απότομη και μαζική δόξα.

«Πέρασα όλη τη δεκαετία του ’90 με το να κρύβομαι και να κάνω τσιγαριλίκι. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτή την προσοχή στραμμένη πάνω μου. Μετά από μια δεκαετία όμως που το έκανα αυτό, κατάλαβα ότι είχα εγκλωβίσει τον εαυτό μου. Τότε, αυτό το παιδί (εννοεί τον εαυτό του) φαινόταν να είναι καλά. Όμως μέσα του δεν ήταν. Τη δεκαετία αυτή, αντιλήφθηκε ότι υπάρχει αυτό το είδος πρωταγωνιστικού ρόλου, όπου όποιον και να βάλεις, δεν θα κάνει διαφορά. Θα είχαμε όλοι το ίδιο αποτέλεσμα.

Μπραντ Πιτ: «Έπινα γιατί ήθελα να κάνω ζημιά στον εαυτό μου, ήθελα να ξεφύγω»

Όσο μεγάλωνα, σκεφτόμουν περισσότερο ότι αν πρόκειται να παίξω κάποιον ρόλο, τι το διαφορετικό και μοναδικό μπορώ να φέρω σε αυτόν το ρόλο; Πλέον, κυκλοφορώ έξω, ζω τη ζωή μου και οι άνθρωποι είναι μια χαρά απέναντι μου. Μου δόθηκε η δυνατότητα με κάποιον τρόπο να δώσω φως στις ζωές των άλλων, κι αυτό είναι ένα σπάνιο δώρο για μένα. Δεν με νοιάζει ποιος είναι ποιος. Η ζωή είναι ένας σκληρός αγώνας επιβίωσης. Σημασία έχει πως αντιμετωπίζεις αυτόν τον αγώνα. Σε αυτή την ηλικία εγώ προσλαμβάνω κάθε δυσκολία ως ακόμα μια μέρα στη δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα