GNTM 2: Σε λατομείο με 12ποντα οι κοπέλες – Αποχώρησε η Ίλντα Κρόνι

09:56 11/12/2019 - Πηγή: People

Στις αρχές του GNTM 2, οι 4 κριτές έλεγαν σε κάθε τους συνέντευξη ότι στην πορεία του παιχνιδιού υπάρχουν αποχωρήσεις που ξάφνιασαν αρκετά και τους ίδιους, γιατί περίμεναν αυτές οι κοπέλες να πάνε ως τον τελικό. Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο της Τρίτης, όπου είδαμε την Ίλντα Κρόνι να φεύγει από το παιχνίδι.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Πρώτα, είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να δακρύζει στην κάμερα, καθώς είχε τα γενέθλια της και είχε μόνο την Άννα Χατζή να της ευχηθεί και να την νιώθει δικό της άνθρωπο, αφού οι σχέσεις της με τις υπόλοιπες κοπέλες

είναι καθαρά τυπικές. Τα δάκρυα της ήρθαν επειδή, όπως είπε, της λείπουν οι δικοί της, οι γονείς της και ο σύντροφός της.


Στη συνέχεια οι κοπέλες μεταφέρθηκαν σε λατομείο για μια νέα δοκιμασία με βαθμό δυσκολίας, αφού θα έπρεπε να κάνουν πασαρέλα σε μια χωμάτινη επιφάνεια φορώντας 12ποντο και ρούχα υψηλής ραπτικής, τα οποία θα έπρεπε να αναδείξουν στον φακό του κύριου Σκουλού.


Σε αυτή τη δοκιμασία η Κάτια και η Κέισι είχαν πάνω τους το μοίρασμα του αβαντάζ και των ντεσαβαντάζ. Η Κέισι ανέλαβε να διαλέξει τα φορέματα σε όλες τις κοπέλες, διαλέγοντας ένα ρούχο για ντεσαβαντάζ στην Κάτια κι ένα για αβαντάζ στην Άννα-Μαρία. Ο κύριος Σκουλός διαφώνησε με τις επιλογές της πάντως.

GNTM 2: Η Άννα – Μαρία Ηλιάδου είναι η βασίλισσα των memes και υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό

Η Κάτια από την άλλη θα επέλεγε τον χρόνο που θα είχε κάθε κοπέλα στη διάθεσή της, με την ίδια να έχει 5 λεπτά και οι υπόλοιπες θα είχαν λιγότερο απ΄αυτό.


Η Κάτια, παρά το ότι είχε το ντεσαβαντάζ του ρούχου από την Κέισι, κατάφερε να συγκεντρώσει τη φωτογραφία με την υψηλότερη βαθμολογία, με την Βίκυ Καγιά να της το ανακοινώνει και να την επαινεί για την απόδοσή της στο GNTM 2.

Οι δύο κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Άννα Χατζή και η Ίλντα Κρόνι. Φυσικά σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, με 7 κοπέλες να έχουν μείνει, αναμφίβολα οι υποψήφιες δεν σημαίνει ότι είχαν κακή φωτογραφία, αλλά την λιγότερο καλή. Η Βίκυ Καγιά το ανέφερε αυτό κάνοντας λόγο για μικρές διαφορές. «Από δω και μπρος ψάχνουμε το τέλειο». Κι από τις δύο, απείχε περισσότερο από το τέλειο η Ίλντα Κρόνι που αποχώρησε.


Έτσι, η τελική εξάδα είναι: Κάτια, Κέισι, Χαρά, Μαρία, Άννα-Μαρία και Άννα.

Keywords
Τυχαία Θέματα