Ο Hachiko της Ναυπακτίας: Ο σκύλος που δεν απομακρύνεται από το σημείο που πέθανε ο ιδιοκτήτης του

14:30 17/7/2019 - Πηγή: People

Ο 40χρονος Χάρης έχασε τη ζωή του τον Νοέμβριο του 2017 μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα, ένα γεγονός που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Ναυπακτίας καθώς λίγα χρόνια πριν είχε πεθάνει και ο αδερφός του ενώ και τα δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους.

Μία ακόμη πλευρά αυτής της ιστορίας είναι στενάχωρη όμως καθώς από το δυστύχημα του 40χρονου Χάρη και μετά, ο σκύλος του δεν απομακρύνεται από το εικόνισμα το οποίο έχει δημιουργηθεί προς μνήμην του.

Σύμφωνα με

τους κατοίκους εκείνης της περιοχής της Ναυπακτίας, πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να πάρουν τον σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως εκείνος πάντα έφευγε και επέστρεφε στο εικόνισμα. Εντύπωση προκαλεί επίσης πως το συγκεκριμένο σημείο, που είναι 12 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, είναι αρκετά ερημωμένο και παρ’ όλα αυτά δεν φεύγει από εκεί γι’αυτό και εκείνοι του έφτιαξαν δίπλα ένα μικρό σπιτάκι.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει κι’άλλες τέτοιες ιστορίες οι οποίες αφορούν τα αγαπημένα μας κατοικίδια, με πιο γνωστή αυτή του Hachiko, του σκύλου από την Ιαπωνία που περίμενε μέχρι το τέλος της ζωής του το αφεντικό του, το οποίο είχε πεθάνει, στο σταθμό του τρένου από όπου τον παραλάμβανε καθημερινά μετά τη δουλειά του.


Keywords
Τυχαία Θέματα