Νεκρός στα 39 του σε «όργιο ναρκωτικών» ο πάμπλουτος γιος εμίρη

14:59 3/7/2019 - Πηγή: People

Nεκρός βρέθηκε στο υπερπολυτελές διαμέρισμά του στα 39 του χρόνια ο σχεδιαστής μόδας Χαλίντ Αλ Κασίμι, γιος του εμίρη Σουλτάν μπιν Μουχάμαντ Αλ Κασίμι και πρίγκιπας διάδοχος του πλούσιου εμιράτου της Σάρζα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Daily Mail», ο πάμπλουτος διάδοχος πέθανε έπειτα από πάρτι στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, όπου καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Αν και οι Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου, η βρετανική «Sun» αναφέρει ότι υπήρχαν σκληρά ναρκωτικά στο ρετιρέ διαμέρισμα του σχεδιαστή  στο Νάιτσμπριτζ, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του το πρωί της Δευτέρας. «Πιστεύεται ότι είχε προηγηθεί ένα πάρτι όπου καλεσμένοι πήραν ναρκωτικά και έκαναν σεξ, και ότι ο ίδιος ο σεΐχης Χαλίντ μπορεί να πέθανε εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών» αναφέρει η πηγή της «Sun».

Ο Χαλίντ Αλ Κασίμι, που μόλις πριν από τρεις εβδομάδες παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τη νέα του κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές, ήταν ο δευτερότοκος γιος του κυβερνήτη της Σάρτζα, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στο ομοσπονδιακό κράτος, που αποτελείται από επτά εμιράτα, έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, με εντολή οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα