Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: Σοκάρει η κατάθεση της γιαγιάς – «Η κόρη μας δεν μας είπε ότι είναι έγκυος, πέταξε το μωρό στη θάλασσα και ήρθε να ξαπλώσει»

19:53 16/2/2020 - Πηγή: People

Άκρως σοκαριστικά είναι όσα περιγράφει στην κατάθεσή της στις λιμενικές αρχές η μητέρα της 27χρονης στην Πάτρα που άφησε το μωρό της σε παραλία κι εκείνο βρέθηκε νεκρό ένα 24ωρο αργότερα.

Όπως εξηγεί η γιαγιά του νεκρού βρέφους, η κόρη τους δεν είχε πει σε κανέναν πως είναι έγκυος και παρά το ότι τη ρωτούσαν συνέχεια επειδή έβλεπαν πως είχε πάρει κιλά, εκείνη το αρνιόταν και έκοβε κάθε συζήτηση.

Την ημέρα της γέννας, έφυγε κρυφά από το νοσοκομείο, άφησε το μωρό της στην παραλία και

γύρισε σπίτι της να ξαπλώσει. Τότε ήταν που η μητέρα της κατάλαβε ότι είχε γεννήσει.

«Μου είπε ότι είχε ένα έκτακτο χειρουργείο και έπρεπε να της πάρω κάποια φάρμακα – και συγκεκριμένα παυσίπονο και ένα φαρμακευτικό σπρέι για πληγές – και να επιστρέψω σπίτι γρήγορα.

Τη ρώτησα τι χειρουργείο έκανε και μου απάντησε για κύστες. Τη ρώτησα αν είναι εκεί ο πατέρας της και μου απάντησε θετικά. Όταν ήρθε ο πατέρας της να με πάρει ήταν κάπως στεναχωρημένος και με ρώτησε αν η κόρη μας ήταν έγκυος. Του απάντησα ότι δεν γνώριζα κάτι τέτοιο.

Όταν μπήκα σπίτι έμαθα ότι ήταν έγκυος και γέννησε. Την βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Μου φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη και αγχωμένη. Τη ρώτησα τί είχε και μου απάντησε ότι έκανε ένα χειρουργείο εκτάκτως στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Μόλις μου είπε αυτό, σήκωσα το πάπλωμα για να δω την τομή και από αυτό που αντίκρισα κατάλαβα ότι πρόκειται για καισαρική τομή. Εκεί συνειδητοποίησα ότι είχε γεννήσει…

Τη ρώτησα που βρίσκεται το παιδί, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση…

Περί τις 14:30 και ενώ ο πατέρας της κόρης μου βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι, εμφανίστηκε η αστυνομία και μου χτυπούσε το κουδούνι, αλλά δεν άνοιξα αμέσως γιατί ήμουν ταραγμένη.

Η κόρη μου επίσης δεν ήθελε να ανοίξω και μου έλεγε να μην το κάνω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει επειδή είχε φύγει κρυφά από το νοσοκομείο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα