Καρολάιν Φλακ: Αυτοκτόνησε η Βρετανίδα παρουσιάστρια και πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι

18:51 16/2/2020 - Πηγή: People

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεσηκώσει τις τελευταίες ώρες στη βρετανική σοουμπίζ ο θάνατος της Καρολάιν Φλακ. Η 40χρονη ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της χώρας στο κομμάτι των ριάλιτι σόου και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το Love Island, το X-Factor, το Fame Academy κ.α.

Η Φλακ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από φίλους της το απόγευμα

του Σαββάτου και η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως αυτοκτόνησε. Φαίνεται πως η κατάθλιψη από την οποία έπασχε, σε συνδυασμό με τα χάπια που έπαιρνε τους τελευταίους μήνες, την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Φλακ, που είχε υπάρξει για ένα διάστημα μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, ήταν μέχρι πρότινος σε σχέση με τον Λιούς Μπάρτον, αλλά η σχέση τους βρισκόταν σε διάσταση, όταν εκείνη του είχε πετάξει ένα αντικείμενο και ο Μπάρτον της έκανε μήνυση για κακοποίηση. Η δίκη μάλιστα ήταν να ξεκινήσει σε δύο ημέρες.

Η οικογένεια της επιβεβαίωσε πως η Φλακ είναι νεκρή.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Κάρολαϊν πέθανε σήμερα στις 15 Φεβρουαρίου. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή την δύσκολη στιγμή».

Ο Λιούις Μπάρτον δεν έμεινε ασυγκίνητος σε αυτή την απώλεια και αποχαιρέτησε τη συντροφό του.

«Είμαι δυστυχισμένος. Είχαμε κάτι τόσο ιδιαίτερο. Δεν έχω λέξεις. Πονάω τόσο πολύ. Μου λείπεις απίστευτα. Ξέρω ότι ένιωθες ασφάλεια μαζί μου. Πάντα μου έλεγες ότι δεν σκεφτόσουν τίποτε άλλο όταν βρισκόσουν μαζί μου. Δεν μου επέτρεψες να είμαι μαζί σου αυτή τη φορά και ρωτούσα γιατί. Θα είμαι η φωνή σου μωρό μου, στο υπόσχομαι. Θα κάνω όλες τις ερωτήσεις που ήθελες και θα πάρω όλες τις απαντήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να σε φέρει πίσω, αλλά θα προσπαθήσω να σε κάνω περήφανη κάθε μέρα. Σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

View this post on Instagram

My heart is broken we had something so special. I am so lost for words I am in so much pain I miss you so much I know you felt safe with me you always said I don’t think about anything else when I am with you and I was not allowed to be there this time I kept asking and asking. I will be your voice baby I promise I will ask all the questions you wanted and I will get all the answers nothing will bring you back but I will try make you proud everyday. I love you with all my heart

A post shared by Lewis Burton (@mrlewisburton) on Feb 15, 2020 at 11:42pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα