Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά «Το σόι σου»

10:00 9/6/2019 - Πηγή: People

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η αγαπημένη οικογενειακή σειρά, «Το σόι σου» θα ρίξει οριστικά αυλαία και δε θα τη δούμε να συνεχίζεται για έκτη σεζόν. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η είδηση έκανε τους υπεύθυνους άλλων παραγωγών και τηλεοπτικών σταθμών να τρέξουν προκειμένου να προλάβουν κάποιους από τους ηθοποιούς της σειράς.

Ο πρώτος που «έκλεισε» το επόμενο βήματα του είναι ο Μελέτης Ηλίας τον οποίο θα δούμε να συμμετέχει στην κωμική σειρά  «Κρατάς μυστικό;» ενώ πολλά έχουν ακουστεί και για το τηλεοπτικό μέλλον της Βάσως Λασκαράκη που πολιορκείται σχεδόν από παντού.

Η αμέσως επόμενη

είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv», έχει δεχτεί πρόταση για έναν ρόλο – έκπληξη στη νέα δραματική σειρά «Αστέρια στην άμμο» σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολαΐδη, που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη, και θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη.

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις οι δύο πλευρές φαίνεται πως τελικά ήρθαν σε συμφωνία. Στην ίδια σειρά πρόκειται να δούμε ακόμη τους: Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα