Μέγκι Ντρίο – Εύη Ιωαννίδου – Μικαέλα Φωτιάδη: Ο λόγος που «έσπασε» η τριάδα του GNTM 1

13:21 18/11/2019 - Πηγή: People

Την περασμένη Παρασκευή η Μέγκι Ντρίο ανέφερε στο Ευτυχείτε ότι η Εύη Ιωαννίδου είχε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η Εύη απάντησε μέσα από την εκπομπή του Μουτσινά λίγες ώρες αργότερα και από εκείνο το σημείο αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον για τις μεταξύ τους σχέσεις, μιας και η Ιωαννίδου ανέφερε ότι δεν μιλάει με καμία κοπέλα από το GNTM 1.

Στην πρώτη εκδοχή του ριάλιτι η Εύη Ιωαννίδου ήταν μαζί με τις Μέγκι Ντρίο και Μικαέλα Φωτιάδη η περίφημη Τριάδα της Φωτιάς. Ένας προπομπός των φετινών FF. Όλοι ξέρουμε όμως πως οι φιλίες που φτιάχνονται στα ριάλιτι, σπανίως κρατάνε.  Κι είναι κάτι που φαίνεται να το έχουν καταλάβει και οι FF, οι οποίες έχουν τονίσει πως δεν έχουν μια ομάδα φιλίας κι αν χρειαστεί να κοντραριστούν, θα το κάνουν.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αυστηρή παρατήρησή της on air στη Μέγκι Ντρίο για μια αδιάκριτη αποκάλυψη

Ας μείνουμε όμως στις τρεις από το πρώτο GNTM. Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού στο Πρωινό, υπάρχει λόγος που η τριάδα δεν έχει πια καμία επαφή. Κι αυτός ο λόγος είναι ένας άντρας. Η Εύη Ιωαννίδου φέρεται να είχε σχέση με έναν επιχειρηματία. Όταν χώρισαν, η Μικαέλα Φωτιάδη που επίσης είχε μόλις βγει από μια σχέση, φέρεται να είχε μια επαφή με τον εν λόγω κύριο, η οποία κατέληξε σε σχέση. Όλα αυτά συνέβησαν σύμφωνα με την Παραδεισανού το καλοκαίρι που πέρασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα