Η Κάρα Ντελεβίν μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την Άσλι Μπένσον και την κακοποίηση της από τον Γουάινστιν

12:37 2/9/2019 - Πηγή: People

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Κάρα Ντελεβίν και η Άσλι Μπένσον επισημοποίησαν τη σχέση τους. Μια σχέση που είχε μείνει στη σφαίρα των φημών όλο αυτό το διάστημα και οι δύο δεν είχαν νιώσει ακόμα την ανάγκη ή την ετοιμότητα να αναφερθούν ανοιχτά στον έρωτά τους.

Ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό αφορά κυρίως την Κάρα Ντελεβίν που είναι άλλωστε αυτή που τραβάει περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Η Κάρα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη

της στη βρετανική έκδοση της Elle ότι δεν είχε ξανακάνει σχέση έχοντας αυτό το όνομα και τη φήμη και της ήταν δύσκολο να διαχειριστεί την αποκάλυψη της. Ακόμα περισσότερο μιας και μιλάμε για μια ομοφυλοφιλική σχέση και δεν ζούμε και στις πιο προοδευτικές κοινωνίες. Κάτι που ισχύει ακόμα και για τον κόσμο της Ντελεβίν.

«Είμαι πολύ καλύτερα όταν είμαι ερωτευμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβαίνει απαραίτητα προς κάποιον άλλον. Μπορεί να είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου. Είναι συναρπαστικό να μην είσαι μόνος και να αντικρύζεις τον κόσμο με παρέα κάποιον άλλον» ανέφερε για το συναίσθημα της η 27χρονη Κάρα.

Στη συνέχεια μίλησε πιο συγκεκριμένα για τη Μπένσον, με την οποία είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2018.

«Δεν θέλω να είμαι τόσο κρυψίνους και να νομίζουν οι άνθρωποι ότι ντρέπομαι για κάτι. Αλλά δεν έχω ξαναϋπάρξει σε σχέση που να είναι όλα τόσο δημόσια ή που ποστάρω φωτογραφίας κάποιου άλλου. Αυτό το ένιωθα διαφορετικά. Είχαμε ξεπεράσει το σημείο όπου θέλαμε να το κρατάμε κρυφό ή να αποφεύγουμε την προσοχή. Τώρα θέλαμε να πάψουμε να μη νιώθουμε περήφανες η μία για την άλλη»

View this post on Instagram

Actor. Model. @Dior Beauty Ambassador @caradelevingne is our October cover. Inside she talks with long-time friend @derekblasberg in between a lot of tears, smiles and laughter. On sale this Thursday 5 October. EIC @farrahstorr Photography @lizcollinsphotographer Creative Director @misterthomasjames Fashion @sasathomann Words @derekblasberg All Clothes @dior

A post shared by ELLE UK (@elleuk) on Sep 2, 2019 at 12:14am PDT

Εκτός από τη σχέση της με τη Μπένσον, η Κάρα Ντελεβίν ρωτήθηκε και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον Χάρβι Γουάινστιν και για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά από την πρώτη στιγμή που έσκασε το σκάνδαλο τον Οκτώβριο του 2017.

«Δεν το είχα σκεφτεί για περίπου 5 χρόνια, μέχρι που βγήκε η Ρόουζ ΜακΓκόουαν και αναφέρθηκε στο δικό της περιστατικό. Ήταν παράξενο, αλλά λειτούργησε θεραπευτικά, αλλά ταυτόχρονα δεν το είχα αντιμετωπίσει μέσα μου καθόλου. Δεν είχα ιδέα τι είδους παρενόχληση ήταν. Θέλω να καταδικαστεί και θέλω να συμβάλλω στην απόδοση δικαιοσύνης. Αποδεικνύεται ότι κάθε γυναίκα που ξέρω ή έχω δουλέψει μαζί, έχει δεχτεί παρενόχληση ή κακοποίηση με κάποιο τρόπο. Απλώς δεν το γνώριζα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρα Ντελεβίν, Άσλι Μπένσον, Γουάινστιν,kara ntelevin, asli benson, gouainstin