Η Σάλμα Χάγιεκ στέλνει το δικό της μήνυμα περί ηλικίας με αφορμή τα γενέθλια της

11:56 2/9/2019 - Πηγή: People

«Ναι, αύριο γίνομαι 53 ετών. Ε, και»; Με αυτή την επιθετική προς το πέρασμα του χρόνου ερώτηση, η Σάλμα Χάγιεκ βροντοφωνάζει με τον τρόπο της ότι πρέπει να πάψουμε να τοποθετούμε ταμπέλες στους ανθρώπους ανάλογα με την ηλικία.

Φωνάζει ότι πρέπει να αφήνουμε τον καθένα να νιώθει όπως επιθυμεί με τον εαυτό του και αυτό να μην τον κάνει κατώτερο ή ανώτερο από τους άλλους.

Περισσότερο όμως η Σάλμα Χάγιεκ διαλαλεί ότι έχει βάλει κάτω τον Χρόνο και δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να κερδίσει καμία μάχη.

Φέρνει ρυτίδες ή οτιδήποτε άλλο; Εκείνη

θα τ΄αγαπήσει και θα τα κάνει να γίνουν αόρατα ακριβώς επειδή δεν θα τα παίρνει ως δείγμα του εαυτού και της ψυχολογίας της. Γι΄αυτό κάποιες διάσημες μεγαλώνουν αλλά δεν τους φαίνεται. Σίγουρα έχουν τόσους ανθρώπους να φροντίζουν για αυτές.

Μα σε περιπτώσεις όπως της Σάλμα, όλη η ουσία είναι στη στάση απέναντι στην ωρίμανση και την πορεία προς το γήρας. Έννοιες βέβαια που σε εκείνη δεν έχουν ακόμα εφαρμογή όπως βλέπουμε στην τόσο εντυπωσιακή φωτογραφία που ανάρτησε φορώντας το μπικίνι της και ούσα σε κάποια εξωτική παραλία.

View this post on Instagram

Yes, tomorrow I’m 53. So!? Si, mañana cumplo 53. Y!?

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Sep 1, 2019 at 8:57am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα