Λούκας Γιώρκας: Η συγκινητική αναφορά του στην Έλενα Ράπτη και τη σχέση που είχαν

15:56 20/9/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου ο Λούκας Γιώρκας.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την Έλενα Ράπτη η οποία έχει λήξει εδώ και τρία χρόνια λέγοντας:  «Το κομμάτι της προβολής και της έκθεσης της σχέσης μου με την Έλενα Ράπτη δε νομίζω ότι πρόσφερε κάτι στη καριέρα μου. Δε με ενόχλησε όμως η έκταση που είχε πάρει τότε η σχέση μας.

Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Μετά τον χωρισμό μας δεν έκανα καμιά σοβαρή σχέση…. Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ να πατήσω καλύτερα στα πόδια μου. Μετά τον χωρισμό μας επέλεξα να μην κάνω κάτι επιπόλαιο… Το να κάνεις μια σχέση και να εμπιστευθείς έναν άνθρωπο είναι από μόνο του κάτι σοβαρό».

Στη συνέχεια ο Λούκας Γιώρκας μίλησε και για το πώς ένιωσε όταν έμαθα για τον γάμο της πρώην συντρόφου του αλλά και τις σχέσεις που έχουν σήμερα οι δυο τους.

«Έχουμε χωρίσει εδώ και κάποια χρόνια, προχώρησε, μια χαρά. Δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό. Το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε επαφή, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό μεταξύ μας. Αν τη δω έξω θα τη χαιρετήσω. Άνθρωποι είμαστε, δεν έχουμε κάποια έχθρα. Δεν στεναχωρήθηκα για τον γάμο της. Αν στεναχωρηθείς σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον άλλο και ότι δε θες να είναι καλά. Δεν έχω τέτοια πράγματα στη ζωή μου».

Όσο για το τι θα ήθελε να έχει η επόμενη σύντροφός του αυτό δεν είναι άλλο από πίστη στο Θεό

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λούκα Γιώρκα στον Γιώργο Λιάγκα

Keywords
Τυχαία Θέματα